local-stats-pixel fb-conv-api

the STIG nosauc sliktakos auto.15

46 82

emotion Auto izskats tikai retam cilvēkam varētu nepatikt, tas ir apgādāts ar 450 zirgspēku V8 motoru, bet patiesībā esot grūti vadāms, ar sliktu šasijas regulējumu, kas netiek galā ar virsbūves masas pārnešanu, un bremzēm, kuru lietošana atstāj iespaidu uz stūres iekārtu, atsaucoties uz publikāciju izdevumā Drive, raksta Lenta.ru.

Sava sliktāko auto saraksta otrajā pozīcijā Kolinss ierindojis vienapjoma automobili Fiat Multipla. Auto ir divās rindās izkārtotas sešas sēdvietas, paātrināšanās līdz 100 km/h ilgst 12 sekundes, turklāt vadītājs pie šā auto stūres izskatās muļķīgi. Vadāmība gan šim auto, pēc eksperta teiktā, ir diezgan pieņemama.

Trešajā pozīcijā atrodas Cadillac Escalade, kas, pēc Kolinsa domām, tiek nepamatoti dēvēts par 4x4 automobili, īpaši jau Platinum modifikācijā. Būdams aprīkots ar hromētiem 22 collu riteņiem un tonētiem stikliem, šis auto derēs vienīgi izrādīties gribošam narkotiku dīlerim. Pilsētā šis auto vārda tiešā nozīmē dzer benzīnu, bet bezceļa apstākļos auto imitē ievainojumu un nekust ne no vietas. Tāpat Kolinss norāda uz neapmierinošo montāžas kvalitāti, kur kā stiprinājums izmantota izolācijas lenta.

Vēl viena vilšanās no ASV ir iepriekšējās paaudzes Dodge Charger. Kolinss norāda, ka "uz šo auto mēs gaidījām 30 gadus un cerējām, ka tas lidos tāpat kā automobilis 1969. gada kinofilmas Bullitt pakaļdzīšanās ainā" (skat. resursus). Tomēr 2005. gada modelis pievīla ar savu lielo svaru, vājajiem dzinējiem un nožēlojamo automātisko pārnesumkārbu.Auto izskats tikai retam cilvēkam varētu nepatikt, tas ir apgādāts ar 450 zirgspēku V8 motoru, bet patiesībā esot grūti vadāms, ar sliktu šasijas regulējumu, kas netiek galā ar virsbūves masas pārnešanu, un bremzēm, kuru lietošana atstāj iespaidu uz stūres iekārtu, atsaucoties uz publikāciju izdevumā Drive, raksta Lenta.ru.


46 82 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Jeibogu, neesi pārspīlējis ar copy - paste? Nu sorry, bet šis raksts ir buļkakucis ;)

12 0 atbildēt

tu tocc esi pimpausis nr 1

6 1 atbildēt

tajā vietā kur uz klaviatūras tev ir Ctrl + C un V, tev labāk vajadzētu būt lielam ar cirvi izcirstam caurumam.

3 0 atbildēt

Tā mašīna nav sūds tu esi sūds

1 0 atbildēt

slinkums lasīt atrodu tikai mašīnas nosaukumu.

0 0 atbildēt

varēji vismaz bildes pievienot.

0 0 atbildēt

Naher tik daudzreiz jāatkārto viens un tas pats teksts? Un kas tad īsti ir pirmajā vietā?

0 0 atbildēt

Kāds vēl pamanīja, ka tur īstenībā ir tikai 3 rindkopas, kuras visu laiku atkārtojas? :D

0 0 atbildēt

čalim ctrl poga iesprūda laikam :)

0 0 atbildēt

Tā pārsmējos :D

0 0 atbildēt

nu par Multiplu piekrītu - vispār pretīga mašīna. kā var tādu izprojektēt? kur tur dizains?

0 0 atbildēt

kas tā par huiņu? :D

0 0 atbildēt

liekas, ka komentus zem bildēm rakstījis 1. - 3. klases skolnieks.

0 0 atbildēt

2. - BLING BLING car

0 0 atbildēt

Nebūšu spējīgs tik daudz izlasīt emotion Bet + ir emotion

0 4 atbildēt