local-stats-pixel fb-conv-api

Vienības brauciens, 4. jūnijs, 20162

Plānoju pats ar piedalīties šajā braucienā, info par pašu braucienu ir zemāk. Doma ir braukt daļu maršruta, bet ja būtu kompānija, kas ir ar mieru samesties degvielai, tad varētu arī visu maršrutu Rīga-Daugavpils-Rīga!!! Tā kā, ja ir interesenti, tad piesakās. Auto nav lepns, kondiškas nav :)

Sagaidot Latvijas apvienošanās simtgadi 2017.gadā un Latvijas valsts simtgadi 2018.gadā, iedibināsim tradīciju VIENĪBAS MOTOBRAUCIENS kopā - ar moto un auto dodoties sarkan-balti-sarkanā vienībā Rīga - Jēkabpils - Daugavpils!

4.jūnijā startējam no Rīgas, t/c "MOLS" stāvvietas, un dodamies uz Daugavpili par godu valsts 100-gades pasākumiem. Brauciens notiek kolonnā ar Latvijas valsts karogiem. Pieturvieta Jēkabpilī. Interesenti pa ceļam VARĒS pievienoties pilsētās, sagaidot kolonnu. Finišējam Daugavpilī, pilsētas svētkos! Īpaši tiksiet gaidīti mūzikas klubā Artilērijas pagrabi!

Novads pie novada. Šogad no Rīgas uz Latgali. Nākošgad - no Latgales caur Rīgu uz Kurzemi. Un tā, ļoti ceram - gadu no gada, caur novadiem uz novadiem. Veidosim tradīciju kopā - pievienojies mums!

Informācija un pieteikšanās pa tālruni: 25556905
Latvijas Vienības Motobrauciens.

Detaļas:
KAD un CIKOS - 4.jūnijā plkst. 11:00
KUR - t/c "MOLS" stāvlaukumā
KURP - RĪGA - LATGALE (Rīga - Jēkabpils - Daugavpils); citas pilsētas pievienojas brauciena laikā.
KĀ - motociklistu un auto vienības ar Latvijas karogiem kolonnā dosies no stāvlaukuma ārā uz Daugavpils šoseju, pa kuru nonāksim līdz Jēkabpilij, kur kopīgi dosimies pusdienās.
Brauciens noslēdzas Daugavpilī, kur norisināsies pilsētas svētki (3.06 - 7.06. koncerti, dziesmu, deju uzvedumi, tirdziņš, sporta spēles, atrakcijas bērniem un ģimenēm utt.).
Daugavpilī braucējus gaidīs mūzikas klubs Artilērijas Pagrabi (brauciena organizators), kur būs iespēja nobaudīt latviešu virtuvi un dzērienus.

25 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Ar mocīc braukšu! B-)
3 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt