local-stats-pixel fb-conv-api

"Vecā buka" projekts.16

404 0

Labs vakars visiem. Sākumā palūgšu, lai neesiet pārāk skarbi, šis tomēr mans pirmais raksts un fotokameras vietā man veca nokia. emotion Jo es tāds vecmodīgs savos 27 gados. Bet tuvāk pie tēmas, un mana "vecā buka". Šis būs neliels ieskats manā šīs ziemas motivācijā. Vēlējos padalīties ar citiem savā apņēmībā, varbūt ar šo rakstu palīdzēšu arī kādam citam beidzot ķerties klāt kādai restaurācijai vai citam projektam. Protams, šis būs pāris gadu darbs, vienā ziemā noteikti neizdosies šo atdzīvināt, bet beidzot esmu atradis laiku, saņēmies un iesācis kaut ko darīt lietas labā, jo pēdējā laikā pārāk daudz strādāju un sēdēju pie kompja, nu mainīšu to visu. Nu jau pagājuši pāris gadi, kā nosviedu savu veco cīņu biedru garāžā, jo šis bija sācis niķoties uz vecumu un tā kā biju aizrāvies ar sava biznesa celšanu un strādāšanu, tad nebija laiks šo sakopt. Tā nu trīs gadus šis sēdēja un skumīgi skatījās pa garāžas durvīm un krāja putekļu kārtu un peļu midzeņus. Taču šodien izdomāju, ka beidzot jāķerās klāt, nevar vairāk tā pret večuku izturēties. Kā arī pašam gribējās mazliet relaksēties no darba un izvēdināt galvu un vismaz uz pāris stundām nedomāt par visām iespējamajām dzīves problēmām. Tad nu skatamies, kas sadarīts.

« 1  2  3 »
404 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Startu iedevi, tagad atpakaļceļa nav....  emotion

Lai neapsīkst apņēmības un viss izdodas , gaidīsim turpinājumu emotion  Veiksmi ! emotion

10 0 atbildēt

Cerams, ka raksti būs bieži..

3 0 atbildēt

Lai jau veicas.Bet man ir jautajums.Vieglak nav nopirkt jau sataisitu un ejosu auto?Nevis teret naudu un laiku sim aparatam?

1 0 atbildēt

Nedaudz apbēdināšu visus, bet tagad kādu brīdi iepauzēšu ar Volvo jaukšanu, biznesā iet jautri, darba daudz, strādāju no 8 rītā līdz 10 naktī un volvim pagaidām nesanāk laiks, bet katru dienu uz viņu apskatos un nodomāju, ka vajadzētu, kaut vai 20 minūtes dienā veltīt "vecajam bukam". Ar rītdienu labošos, sestdien vai svētdien uzcepšu vēl kādu rakstu.

1 0 atbildēt

Milzīgs pluss no manis, pats arī sāku ar sava auto atdzīvināšanu, nebija ne īpašas pieredzes, nekā, un tur man bija priekšā viss pēc kārtas, metināšana, špaktelēšana, krāsošana, bija ko noņemties. Dabūju skaļi palamāt iepriekšējo autiņa saimnieku.emotion Tagad jau katru brīvu brīdi pēc darba ar dzelžiem krāmējos, turpinu praktizēties pašmācības ceļā, tā teikt. emotion

Priecājos par Tavu apņēmību un lai izdodas viss iecerētais. Gaidīšu turpinājumu ar nepacietību!emotionemotion

0 0 atbildēt

Klau bet nav baigi smags aparāts? Kā līkumos? Nojaušu, kam iesi cauri, man arī mājās līdzīgs stāvoklis, tiesa, jau uz beigu pusi velk, tikai apstājies, jāgaida siltāks laiks. Veiksmi! emotion

0 0 atbildēt

Visu jau pa lielam izstāstīju un parādīju, cik var malt vienu un  to pašu pa riņķi emotion

Man tāpat jau pārmet, ka tik daudz sarakstīju, ka grūti atrast vajadzīgo informāciju emotion

0 0 atbildēt

Tā turēt lai veicās, gaidīšu testu un jaunu skatiemotionemotion

0 0 atbildēt