local-stats-pixel fb-conv-api

Top 10 Pārāk dārgas mašīnas21

38 6

Sveiki, pirmais raksts no manis. Zinu ka ir bijis raksts ar nosaukumu ''Pārāk dārgas mašīnas", taču šajā rakstā ir pievienotas cenas, garāki apraksti, un noteikti nekā nav zakta no tā raksta. Izbaudat :)

38 6 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://jalopnik.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Kruzaks ir tik daargs, jo vins ir nenormaali izturiigs un patieshaam labs dzhips. Evo cena ir sporta autinja cena, tas ir gandriiz N grupas auto, tikai ar paneljiem un bez raamja. Kaa zinaams, tad saciikshu autinji (nevis wanabee sport) maksaa daargi un veiktspeejai ir sava cena. Nedaudz diivains tops, tur katraa mashiinaa atsevishkji ir jaaiedziljinaas.

4 0 atbildēt

Man, kā jau sievietei, svarīgi kā izskatās mašīna un pēc tam, kas tai ir "vēderā". No šīm man simpātiska likās tikai Mitsubishi

3 0 atbildēt

5. Ford f150 cena $18,603 un tu saki ka smarts ir divreiz lētāks? 

1 0 atbildēt

Par brendu arī jāmaksā.. 

0 0 atbildēt

Mazs braucamais, milzīga cenaemotion

0 0 atbildēt

Noderētu arī pie katrast mašīnas specifikācijas, savādāk plika cena un komentārs.

Cenu lielā mērā nosaka brends. Kāpēc tie korejieši tik dāgi - ja būtu apraksts tad varētu spriest. No aizmugures izskatās pēc luksusklases hyundai un varbūt iekšas un interjers ir labs. Ja nē, tad pārspīlēta cena. Tāpēc arī vajag sīkāku info

0 0 atbildēt

5. nu tu dod. Džips maksā 7000$? Tas ir reāli 3500 Ls tu gan tāds gudrs.

0 0 atbildēt

4. bildē Ir Toyota Land cruiser V8. Viņs ir dārgāks jo ir jubilejas modelis. Man sievas tevam tāds ir.  Un saprotu kapēc ta maksā.

0 0 atbildēt

Tu maz pusē no viņām esi bijis iekšā, lai teiktu, cik pārvērtētas viņas ir ?

0 0 atbildēt

nu vecīt..par land cruiseru tu gan esi nošāvis šķībi...galīīīīgi šķībi  emotion tas ir labākais bezceļnieks ever nejau prikola pēc viņš tā maksā... '' vienkārši ļoti ērts,liels džips''....šis raksturojums pat iegrauza biš.. emotion   ps. par evo laikam pat nesākšu runāt..  

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt