local-stats-pixel fb-conv-api

Tesla jaunais "Semi" un jauns Roadster superauto bonusā19

Elons Masks un Tesla pārsteidza visu pasauli ar saviem jaunajiem modeļiem, kas ir pirmais kravas tipa elektroauto un elektriskais superauto Roadster.

86 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Masks ir ģēnijs

8 0 atbildēt

Neuztraucieties par baterijām, pēc 10 gadiem būs tādas baterijas, kuras nāksies mainīt ik pa 50 gadiem. Tehnoloģija attīstās tik ātri, ka rītdien jau būs iespējams aizlidot dienas laikā uz Mēnesi izmantojot tikai enerģiju. Tas ir tikai laika jautājums un īslaicīgs risinājums.

4 0 atbildēt

Un ko pēc tam darīs ar tiem aķīšiem ? sūtīs kosmosā ? Dabas saudzētāji...

1 0 atbildēt

Tādām kompānijām, kā CocaCola, MacDonalds un tā tālāk, nav vienkārši kur savu naudu likt, viņi neskaitīs cik tas auto maksās, bet viņi ietaupīs miljonus uz degvielas rēķina un tie auto ātri vien atmaksāsies.

0 0 atbildēt

Tesla sola 600 j'udzes, kas ar'i ir ap 800 kilometriem emotion

0 0 atbildēt

Man patīk likt reklāmas..

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nu lūk, Walmart jau gatavojas Semi truck iegādei. Walmart ir veikalu tīkls, kas darbojas ASV un to īpašumā ir apmēram 6,000 kravas automobīļi, kuri tiek izmantoti. Par auto skaitu netiek teikts, bet salīdzinot ar esošo auto parku, domājams, ka skaits varētu būt liels.

0 0 atbildēt

Tā fūre atmaksāsies ātri vien uz tikai degvielas rēķina un turpmāk tās īpašnieki praktiski neko nemaksās vairs par degvielu, jo uzpildīta būs ļoti lēti salīdzinot ar to, cik pašlaik tiek maksāts par degvielu lielajām fūrēm. 

Tā pat, kā Teslas elektroauto vai jebkura cita elektroauto uzpilde izmaksā nieka 2-3 eiro par pilnu bateriju, bet ar vienu uzlādi var nobraukt +- 250 kilometrus, kas ir ļoti daudz par tādu samaksu. Visās malās ir bezmaksas elektro auto uzpildes vietas. Es zinu vienu tādu, kura atrodas restorāna autostāvvietā, kuru ierīkojis restorāna īpašnieks. Ej un skaties futbolu vai paēd vakariņas un uzpildi savu Teslu bezmaksas.

0 0 atbildēt
Es esmu informēts par SkyWay arī emotion
0 0 atbildēt

Tik tiešām nezina? Apskaties autora profila bildi.

0 0 atbildēt
Nu re cik jauki 200KWh kravinieka akumulators un ar to var nobraukt pat 1000km, bet tas ir tas pats enerģijas daudzums, ko maineri patērē lai apkalpotu 1 Bitcoina transakciju, kuru dienā ir ap 300’000..
0 0 atbildēt
Tesla ir mans sapnis tesla model x
0 0 atbildēt

Pag, ir taču variants ar diviem krēsliem, 3 un 5 bildē ir redzami 2 krēsli.

0 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

Tu tur kaut ko par SkyWay runāji? labāk paskaties manus rakstus, ir vesela rakstu sērija un esmu jau sen kā partneris. Runājot par SkyWay un personīgajiem auto? SkyWay jau nepiedāvā personīgo auto, bet gan transporta loģistikas un infrastruktūras risinājumu miljardiem cilvēku, bet automašīnas jau vēl ilgi būs un elektroauto pašlaik ir tā tehnoloģija, kas ļoti ātri iznīdēs visus degvielas auto un tas notiks tuvāko 10 gadu laikā domājams. Arī SkyWay ir savs risinājums un līdzīgi kā Žanam Fresko, kurš redz Zemi bez privātajiem auto, bet gan brīvi staigājamu pilsētu, kur būs tikai kājāmgājēji, bet kā transporta variants tiks izmantota sistēma, kas apmierinās un spēs izpildīt visas cilvēku vēlmes un SkyWay ir unikāls risinājums tam visam "Klāsteru pilsēta" kura projekts jau tiek gatavots emotion

0 1 atbildēt