local-stats-pixel fb-conv-api

Subaru daiļums.8

72 2

Sveiki!

Tā kā mana mīļākā sapņu mašīna ir Subaru Impreza gribēju parādīt jums šīs bildītes. Es personīgi nevaru pajiet garām šij mašīnai nedomādams, neaprīnodams, ka viņai ir ļoti labi sporta motori, konforts un protams arī šis daiļums kā viņas izskatās! Mani tas ļoti aizrauj, ka pilnīgi negribas iet prom no tāda glīta monstriņa! Vārdusakot Subaru fani sapratīs ko es gribēju teikt!

Šis ir mans pirmais raksts, tāpēc ceru ka jums tas patiks un varbūt jūsu mīļāko mašīnu sarakstā iebrauks arī šī mašīna! :)

72 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Labākais veids kā iesākt rītu - ieiet spokos un ieraudzīt rakstu ar Subaru bildēm :)

6 0 atbildēt

viss tā skaistums slēpjas burtos STI un motora skaņā.

4 0 atbildēt

Man patik subaro emotion subaro

3 0 atbildēt

tam es tew piekrītu Subaru ir sexy car

2 0 atbildēt

Par skaistumu piekrītu, bet par komfortu - nē.

2 1 atbildēt

No 98. gada līdz tam pašam 2009. gadam, neviens subaru nu nav uzzīmēts tik labi, bet pusei no klātesošās industrijas jau nav ne ziņas, kad šis paliek ralija auto, nevis arhitektūras sastāvdaļa. Tālāk no visa var secināt to, kad raksta autors nav iekāpis šinī auto un godīgi teikšu, vecā gada gājuma modeļos bija daudz reiz ērtāk uz to brīdi, nekā tagadējā modelī, neaizmirstiet, kad tas būvēts uz ralija auto bāzes un par komfortu varat aizmirst arī dēļ cietiem sporta sēdekļiem, kuri nedeformē mugurkaulu un cietu šasiju. Dzinēju klāsts jaunajam subaru tiešam labs, atmosfēriskais iebāzsts.

1 1 atbildēt

Nevar nepatikt . . .

0 0 atbildēt

Nav slikti, bet nedaudz vienveidīgi :( Un arī pareizrakstība nedaudz jāpielabo būtu ;)

0 3 atbildēt