local-stats-pixel fb-conv-api

Statoil fuj jeb ''dāvana'' 4. maijā51

607 4

Sveiki visiem. emotion

Šajā rakstā pastāstīšu jums, savu "veiksmīgo" pieredzi, ietaupijumu, nomazgājot automašīnu Statoil automātiskajā auto mazgātuvē 4. maijā, kad visiem AM (auto mazgātuves) klientiem tiek Piešķirta 50% atlaide.

Pirmo reizi izvēlējos mazgāšanas programmu "Platīns + dubultā augstspiediena mazgāšana" (ja reiz 50% atlaide, lai iet pa pilnu programmu :D ).

Auto veiksmīgi nomazgājis, devos mājās, (apmēram 3km no Statoil stacijas "Kurbada") izkāpjot no auto pamanīju kautkas nav kārtībā ar manas automašīnas priekšējiem lukturiem :) .

un tad šī ķēpa sākās! emotion

607 4 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Man statoilā nepatīk mazgāt autiņu. Visu laiku nepamet sajūta, ka tās birstes skrāpē krāsu.

41 0 atbildēt

Man kolēģei šādā mazgātuvē saskrāpēja mašīnas jumtu.. bet šis gadījums ar lukturiem ir vienkārši "negadījums", kas ir radies straujas temperatūras svārstību rezultāta. Lampas acīmredzot bija uzkarsušas, ledus aukstais ūdens "nošokeja" stiklu un radās plaisas. Vai tur vainojams Satoils, tiešām nezinu. Varbūt vajag ar remdenu ūdeni mazgat? bet kurš sildīs.. Man pašam ir bijis ziemā pēc brauciena (lukturi uzkarsuši) pie mājas ar sniegu notīriju Audi90 lukturus ar sniegu  emotion  stikliņi saplīsa i viss, kuru vainot? Vairāk tā ar stikla lukturiem neesmu darījis, mācība ilgam laikam emotion

22 0 atbildēt

Es ar Statoil vispar nepinos. Mašīnu ja dzenu mazgāt, tad tikai uz mazgātuvi kur to dara cilvēki ar rokām.  Un tos Statoil mīzalus bākā arī neleju. Manai mašīnai nemaz nepatīk tie ar ķimikālijām atšķaidītie  Miles ultimas utt, Vislabāk iet ar tīru E98. 

22 0 atbildēt

Da un kurš vispār normāls, savu auto mīlošs mazgā to uz birstēm? Tikai roku darbs. tikai. un tad arī nav īsti garantijas, ka roceniekiem lupatas nav smilšainas.

16 0 atbildēt

Ja gribi saudzēt mašīnu,nemazgā staķikā.

brauc tur,kur par kapeikām pats ar aukstspiediena mazgātāju vari rīkoties.Pilna mazgāšana,vaskošana un spodrināšana labi ja 10min tava laika aizņems un neizmaksās vairāk par piecīti,kā arī neko nesalauzīsi.

14 0 atbildēt

Statoilā pildās zābaki un tie, kam nauda, kā spaļi, es personīgi izvēlos Neste, jo degvielas cenas sakarīgākas un servisam ar nav ne vainas.

Ar "Veģu auto" uz Vienības gatves arī ir bijusi pieredze, diezgan slikta, jāatdzīst, kā reiz apdrošināšanas sakarā. Autiņu sataisīja diezgan pavirši, tam pazuda jauda, jo meistari līkroči nejēdza pievienot turbīnas spiediena devēja šļauku pie sensora, kā rezultātā motors strādāja avārijas režīmā emotion nemaz nerunāšu par neapizolētajiem vadiem un stiprinājumos nenostiprinātām šļaukām, piedevām šie gribēja, lai maksāju vēl papidus 1000Ls uz ko atbildēju, ka tad dzīšu uz citurieni.

Vairs uz "Veģu auto" savu auto nevedīšu!!!

Lukturus savai karietei vari atrast arī par 30-40 eiro gabalā, tik vajag pameklēt emotion

10 0 atbildēt
Kurš ved savu mašīnu uz servisu, kuram nosaukumā ir vārds veģi? Cik es zinu, veģos ir bērnunams vai trakonams, vai kaut kas uz to pusi...nu, nez, es neuzticētos 😀
10 0 atbildēt

Nu es no Statoila jau izvairos gadu. pietika ar nostāstiem un manis paša vienu gadījumu. Ielēju un viss... nelec.. ar 4-5 reizi tā negribīgi. Lab ka nepiegāzu pilnu bāku. Nu ko. fiksi atšķaidīju ar Nestes "soļķi" un viss čībā. Kad Neste palaida ProDiesel, tas ir vispār "zupiņa" kas patiks jebkuram traktoram. Un te nu nākošais stāsts. Nu piespiedu kārtā nācās Statoilā ieliet, un viss, nav vairs jaudas. pie tukšgaitas iedegas kvēlsveču indikators.. 

Jautrs tas Statoils. Cenas kosmiskas. Bet ir divi + 

1-- ir burgers garšīgs (man garšo)

2-- var ar dzīvu cilkēku pie kases parunāt. un daaaažreiz trāpās tīri simpātiska cilvēks emotion

Tā lūk draugi - no staķika pa gabalu

5 0 atbildēt

uzpildies NESTE un nav ko rīt tos mēslus

5 0 atbildēt

Tu tak ir aizsitis haubu ciet no visa spēka emotion un lūk rezultāts emotion

4 0 atbildēt

Es vairak biju domājis vispārināti, ne visiem ir iespēja pašam mazgāt, turklāt ziemā pašam nav ne mazākās vēlmes to darīt. Tāpēc ir labas moikas kur mazgā ar rokām, sanāk nedaudz dārgāk kā statoil, bet toties rezultāts ir nesalīdzināms!

4 0 atbildēt

Vecīt, nēesi vienīgais, es muteres BMW 530, arī mazgāju (tik LUKoil), kura rezultātā tika saskrāpēti sānu durvis , visticamāk ar tām birstēm, jo iepriekš tur tāsd nebija 100%. Uz ko aizejot izteikt pretenzijas, uz ko darbinieki man KRIEVU VALODA - "(Precīzi nepatikšu, bet izklausījās šādi) - PASHOL na*uJ. Karoč ritīgi pasūtija tālāk, nekāda izskata, video utt. Kopš tā brīža nebraucu uz LUK, bet gan labāk Statoil, vai arī ar rokām. Tur LUK oila ir liela bezkaunība, protams, tiesāties un citas lietas ir dārgi, bet ~ 200-250eiro paliek 200-250euro... Un dīzeldegvielu arī turos tur pa gabalu. Statoilā cik mazgāts, vienmēr bijis labi .  Iespējams, ka tev tajos likturos ir bijis kautkādas mikroplaisas, un ar to spiedienu arī izdarīts viss.

Es tavā vietā, ja jau tik tālu cīnies, tad es paprasītu VIDEO NOVĒROŠANU, pirms un pēc , tur tak visur kameras, ganjau kautko redzēt varētu.

3 0 atbildēt

Tāpēc vēl daudzi šauj ar spaiņiem uz tuvāko upīti un paši nomazgā savus auto, vai uzticās paši savai rokai un brauc uz automazgatuvēm, kur tu pats nomazgāsi savu spēkratu.  emotion 

3 0 atbildēt

Kafija par brivu... tas protams priece.Bet no otras puses,150 eiro ,varetu tadu kafiju dzert 2x diena veselu gadu...

2 0 atbildēt

Ir video ieraksti ( kādi nu tur viņi ir) bet iebraucot ar lukturiem viss bija kārtībā!

Es laikam neesmu no tiem Latviešiem kuri domā, ka tik kautko izspiest, izkrāpt, apčakarēt, lai tikai dabūtu piķi!  emotion 

2 0 atbildēt

Es parasti ar darba auto "pārbaudu" Statiņu mazgāšanas kvalitāti. Personīgajām mašīnām ir bijis, ka saskrāpē krāsu un vienreiz uztaisīja sānā skaistu bukti ap 10cm uz iekšu. Nav kkas viņiem ar to kalibrāciju, tad pa štengru, tad nenosusina (starpcitu tādos gadījumos uzreiz var iet pie kases un teikt, lai nāk paskatās uz autiņu un dod atpakaļ naudu). Bet es parasti uzreiz piebraucu pie papīra dvieļiem sliekšņus noslaucīt un skatos kas kā, uzreiz gāju rakstīt iesniegumu, protams abas reizes meitenītes arī minūtes 10 meklēja papīprus, minūtes 20 zvanīja un runājās ar priekšnieku lai uzzinātu procedūru, bet pasākums ne ilgāks par 10 dienām, kad radās bukte, tad speciālists pats atbrauca, plus viņi izslēdza automazgātuvi uzreiz.

2 0 atbildēt

Tieši tā! Led sistēma pat ļoti intensīvi izdala siltumu! Tās pašas parastajās patronās skrūvējamās led lampas - padarbini kādu brīdi un pieliec pirkstiņu!

Arī līmējamās 12V led virtenes (lentas, jeb kā nu viņas tur pareizi sauc), arī tās krietni silst!

1 0 atbildēt
Sory draugi par drukas kļūdām, gaidu jūsu viedokļus par šo un personīgo pieredzi ar Statoil.😀
1 0 atbildēt
Man radiem un paziņām ejot statoil beņu vai dīzeli,viss ir ok. Valmierā stacijas galā ir ļoti jauka apkalpošana un serviss
1 0 atbildēt

Vienmēr pārbaudi pirms aizbrauc, vai nav kāda lieka švīka un uzreiz visu vieglāk ir izdarīt ja bojājumus pamana uzreiz. 

1 0 atbildēt