local-stats-pixel fb-conv-api

Slavenas mašīnas #1714

100 0

Ir pagājis kritens laiciņš kopš uzrakstīju savu iepriekšējo raksta sēriju. Tam visam ir bijis savs iemesls - taisot iepriekšējo sēriju datoram noraustījās elektrība. Protams ka nebiju saglabājis melnrakstu un protams - viss pazuda. Tad mani pārņēma besis, un nodomāju - Viss, tagad gan es atpūtīšos. Tagad, labi atpūties esmu gatavs ķerties pie šīs rakstu sērijas turpināšanas. Spoki, jūsu uzmanībai SHelby mustang. Spoki ar labāku atmiņu atcerēsies ka pirmais raksts jau bija par mustangiem. Tas ir tiesa, taču Ford mustang un shelby mustang nav gluži viens un tas pats. Kad šo ideju saņēmu no Exkluzīvā, galvā iešāvās jau virsraksts- slavenas mašīnas #1.2. Tas arī tika uzrakstīts. Taču tad es, kā jau kārtīgs spoks, atvēru google un ierakstīju - shelby mustang, un BAMS, - shelby mustangus neražo ford. Tas priekš manis bija KĀRTĪGS aplauziens. Visu dzīvi biju dzīvojis ar domu ka shelby mustangs un ford mustangs ir viens un tas pats.

Ja jau par mini es atrunājos, ka BMW paspārnē ražotie mini vairs nav tas pats un skaisti nobeidzu rakstu, tad kāpēc lai par mustangiem pēkšņi teiktu - Šis ir raksta turpinājums. Tas nekas ka viņus ražoja cita firma, bet šis ir raksta turpinājums. Sapratu ka teorētiski pareizi būtu Šo mašīnu likt kā pavisam atsevišķu mašīnu.

100 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Kā vienmēr labs. emotion  emotion 

4 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tad, ko pīpē? Es pēc litra konjaka tādu vārdu nevaru izdomāt!
0 0 atbildēt
Pārrakstīties nav grūti, bet šādu vārdu nav viegli izdomāt.
0 0 atbildēt
Tu trešajā klasē?
0 0 atbildēt
Trešajā kursā mācēju rakstīt saliktiem sakārtotiem teikumiem un jaunvārdi radās tikai kojās.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Atkal darva medus mucā. "Pērles" - priekšējās lampas, ne arko (wtf?), areodinaiskākas (man pat nav vārdu, lai šo komentētu). Neuzskaitīšu garumzīmes un pārkopēto.
0 1 atbildēt