local-stats-pixel fb-conv-api

Škoda VisionS: SUV prototips svinēs pirmizrādi Ženēvā1

10 0

ŠKODA 2016.gada Ženēvas starptautiskajā motoršovā, parādot prototipu ŠKODA VisionS, iepazīstinās ar savu jauno un moderno SUV segmenta modeļu dizaina valodu un ļaus nojaust kāds nākotnē izskatīsies ŠKODA SUV modelis. Dizains demonstrē lielisku estētikas, jaudas un funkcionalitātes balansu. Aizvadītajos gados ŠKODA pilnībā ir atjaunojusi un paplašinājusi savu modeļu gammu, un šīs ofensīvas nākamais solis būs modeļu gammas paplašināšana SUV segmentā.

ŠKODA ar savu jauno dizaina valodu iepazīstināja 2014.gadā, demonstrējot VisionC prototipu. Šobrīd ražotājs to ir transformējis atbilstoši SUV segmenta prasībām. VisionS (“S” apzīmē SUV) demonstrē kā izskatīsies nākamais ŠKODA SUV modelis, kas būs lielāks par veiksmīgo ŠKODA Yeti. 4,7 metrus garais, 191 centimetru platais un 168 centimetrus augstais prototips rada pārliecinošu iespaidu. Tam dizaineri ir radījuši klasiski plašu interjeru, kas ŠKODA ir padarījis tik populāru – VisionS salonā ir trīs sēdekļu rindas un dāsns plašums sešiem pasažieriem.

ŠKODA VisionS virsbūves dizains atspoguļo markas jauno, emocionālo veidolu – visas šķautnes un līnijas ir izteikti tīras, precīzas un asas. Eksterjeru akcentē kristāliskie dizaina elementi. Gaismu un ēnu spēle uz pārsteidzoši gludajām virsmām rada spēcīgu efektu.

Motora pārsegs radīts, izmantojot kreatīvu skulpturālu formu, kas apvij ŠKODA logo. Platā radiatora reste un četri augstākās raudzes LED starmeši raksturo prototipa seju un uzsver tā apvidus auto raksturu. Logotipu un radiatora restes vertikālos elementus pasvītro kristāla elementi, kas ir ŠKODA veltījums Čehijas kristālu mākslai.

Arī ŠKODA VisionS sānskats ilustrē spēcīgo SUV raksturu. Krasā plecu līnija redzama visā spēcīgā auto garumā. Izteiktās riteņu arkas pasvītro bezceļa automašīnas raksturu. Zem plecu līnijas veidojas izteikta pārkare, savukārt krasā jumta līnija, kuru turpina jumta spoileris, vizuāli piešķir ātrumu pat stāvošam automobilim.

Aizmugures daļas dizains ir veidots, izmantojot skulpturālas formas. Izteiktais difuzors izceļ lielos izpūtējus, piešķirot lielajam SUV sportiski agresīvu izskatu. ŠKODA raksturīgais aizmugures lukturu C burta elements, šajā prototipā sākas dinamiskajos kristāla tipa lukturos un turpinās atstarotājos aizmugurējā bamperī.

10 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

man nevaig daudz, tik vismaz vienu tāadu!

1 0 atbildēt