local-stats-pixel fb-conv-api

Škoda Roomster9

Sveiki Spoki un Spocenes. Šodien pastāstīšu nedaudz par Škoda Roomster.

Diemžēl nesanāca uz ielām dabūt, galīgi jaunu Škodu Roomster, toties liels paldies Panda Taxi kompānijai par atbalstu un sanāca dabūt Škodu ar noskrējienu 40.000 km. Nav daudz.

Ceru raksts patiks, jauku Jums lasīšanu.

121 4 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Raksts diezgan labs, tik nesaprotu 1 kapēc...  Kkā nepierasts ka meitene interesējās/raksta par auto. Bet kad lasīju lokomotīvju/vilcienu sēriju visp biju  emotion  negaidīti pārsteigsts, protams patka  emotion 

5 0 atbildēt

Ķīseļus aizmirsi pieminēt!

Tēvam kādreiz šitāds bija scout komplektācijaā un tdi protams, interesants auto. Nepatika, vai man tikai tā likās, priekšējās durvis tādas mazas. Pakaļējām durvīm tā ručka tādā interesantā vietā, bet tā laižamais labs, aizmugurē tāda augstāka sēdēšana kā citos vieglajos, kvai tajā pašā oktāvijā '05.

3 0 atbildēt

Atļaušos palabot,ka attēlos redzamais auto ir Roomster nevis Fabia. Bet,abi auto ir ļoti līdzīgi. Roomster ir nedaudz augstāks un ar citādāku bagāžnieku. Tehniski,abi auto ir 1:1

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Otrās paaudzes Škoda Roomster sāka ražot 2005. gadā. Pirmie Škoda Roomster tika prezentēti Ženevas autosalonā 2007.gada martā. Pārdošanā Škoda Roomster jau ir no 2007.gada Jūnija.

Vajadzēja jau tomēr gada skaitļus pareizus sarakstīt!

1 2 atbildēt