local-stats-pixel fb-conv-api

Šis auto bez degvielas uzpildes var nobraukt 100 gadu26

125 0

Iepazīsties ar nākotni - torija auto.

ASV kompānija Laser Power Systems izstrādājusi konceptu jauna tipa automobīļiem, kas varētu tikt darbināti ar torija dzinējiem, un nodrošinātu 100 gadu ilgu darbību ar vien 8 gramiem degvielas!



125 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Teorētiski auto ar kodolreaktoru (uz torija vai urāna vai puņķiem emotion  ) var uztaisīt kaut šodien. Un problēma nav arī radioaktīvajā starojumā  - tas viss tiek izmantots uz lielajiem kuģiem un zemūdenēm. Problēmas būtība ir tā, ka auto mēdz avarēt, pie tam diezgan bieži.  Un diez vai kāds priecātos ja pie viņa loga saliktos purns purnā 2 BMW ar iebūvētiem reaktoriem, tad tie 8 grami maz neliksies emotion

15 0 atbildēt

Es jau domāju , ka raksts būs par elektromobīli , jo tie var nobraugt 100gadus , bez degvielas emotion

2 0 atbildēt

ej dirst anonīmais kropli, tas ir tāpat kā tu teiktu ka Optima līnijas alus ir 90 x stiprāks par Apinīti, ej ieēd toriju ja jau viņš ir tik nekaitigs un paskatīsimies vai tu nosprāgsi vai nēemotion

1 0 atbildēt
*****j meli. ? Sen atpakaļ to pašu teica par lidmašīnām un mašīnām ka tie ir meli
1 0 atbildēt

Trotijs,Torijs....Tad kas iisti tas ir ?!?

1 0 atbildēt

Pa musu celiem ar sito nepabrauksi. Pirmaja bedre torijs izkritis un auto apstasies!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Noteikti ļoti interesants un ļoti diskutējams temats..

Protams izveide ir dārga un ir dažādi mīnusi šim arī .. Nekas nav ar ideāliem plusiem (paši uzmeklējiet, palasiet, saucas angliski - Thorium)

Bet nu, tā arī ir .. Nav nākotne tuvākajā laikā kam šādam .. kāmēr ir nafta ko tirgot tikmēr būs iekšdedzes dzinēji ..

Tesla var taisīt savus elektromobīļus un superauto var taisīt hibrīdus .. Bet pašlaik iekšdedzes dzinēji būs vadošie, tīri dēļ tā ka lētāki..

Lielākajai daļai cilvēku neinteresē alternatīvās enerģijas iegūšanas metodes, un it īpaši nav ieinteresēti maksāt vairāk vai uzupurēt piemēram, jaudu (E-UP un pārējie mazkalibra elektroauto)

0 0 atbildēt

Tak jau n-tās reizes ir rakstīts, ka šāds auto, kas braukātu pa ielu, nav iespējams. Slinkums gari rakstīt, bet pameklējiet tepat spokos. Toč ir bijuši raksti. 

0 0 atbildēt

Protams ka sen. Un ja nemaldos viens no izgudrotajienm bija Latvietis kurs pectam mistiski pazuda.

0 0 atbildēt

a kapēc nevarēja uztaisīt normālu sedanu? kurš izdomāja, ka nākotnē cilvēki brauks ar mašīnaam, kuras izskatās  pēc kkādām paketēm

0 0 atbildēt

Aizver muti, krievs.

0 0 atbildēt

Uz tvaika vai ūdenraža, brāl.

0 0 atbildēt

 

Jau 80o gadu beigās Japāņi prezentēja auto, kurš darbotos ar krāna ūdeni. Leiki piebilst, ka naftas magnātiem tas nepatika- rezultāts ir tāds, ka tu vaicāji šo jautājumu..

0 0 atbildēt

nu ja sitads auto paradisies tirgu tad noteikt kadi 100 miljoni maksasemotion

0 0 atbildēt
ka tur var iekapt? un es zinot ka tie naftas magnati nepielaus sim nonakt uz ielam varu deret ka bus tikai ierobezots daudzums kadi 10 vai ari peksni kads atklas ka tas torijs ir nestabils. Padomajat ja jus butu milijonaru vieta un jusu degvielu nopirktu 8 gramus 100gados ko jus daritu paceltu cenas vai ari samaksatu lai si masina uz ielam nemaz nenonak?
0 0 atbildēt
Cik maksā?
0 0 atbildēt
Bleg wtf?es joprojaam labaak paliktu pie normaala izskata mashinaam.shitas peec meesla izskataas.
1 2 atbildēt

Pis na man ir Golfs emotion

0 1 atbildēt