local-stats-pixel fb-conv-api

Scooter vs Dogs ! Gandrīz apēda manu kāju!5

20 1

Sveiki spocēni!šoreiz sadzirdēju mocīšus un devos filmēt ,bet vienam bija bail braukt ,jo paziņa teica kad vienā vietā skrien ārā 2 suņi!Saņēmos un aizbraucu.Braucu mierīgi un piesardzīgi ,es cerēju lai viņi neizskrien pirms manis ,bet tā notika,un man bija doma griezties riņķī ! Bet tad es domāju ,tad točna viņi mani noķers ,un tad jau devos pretī viņiem! Viss video redzams! Protams būs part 2 mocīši trasē un part 3 atpakal ceļs gar suņiem!

Ceru ka jums patiks !

Subscribe ,share,like!

Peace!!!! emotion

20 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Jāaaa .... Tie pretīgie spalvu kušķi . Man arī tāda problēma, ka dzīvoju laukos un man blakām ( apmēram 1km no mājām ) atrodas kaimiņa ferma . Tur ir 4 suņi un visi gaida paslēpušies grāvī, lai uzbruktu . Nav nekādi mazie ! Vienreiz vēlējos testēt savu Minsku un pēkšņi šie visi izlec un viens, tika zem riteņa uz es nokritu . Par liemi bija mazs ātrums un es piecēlos uzlecu uz moča un fiksi aizbraucu, bet varēja notikt daudz trakāk . Ar kaimiņu esmu runājis, bet šim viss pie dirsas ..

2 0 atbildēt

Tā ir, ka brauc ar rolleri, pats izvēlējies būt gejs

3 2 atbildēt

Man kaimiņos arī ir divi lieli suņi, bet viņi lec zem riteņiem, vienreiz braucu (ceļam blakus ir grāvis) un suns leca pāri grāvim un ieleca manās mašīnas durvīs, bet tad kad braucu ar motociklu viņš mēdz iekosties biksēs un nelaist vaļā.

0 0 atbildēt