local-stats-pixel fb-conv-api

Scooter VLOG - Rides, Burnounts, Wheelies23

50 5

Čau visiem, te nu nesen esmu dabūjis SAVU kameru tāpēc tagad jebkur braukājot stāv līdzi bagāžnieka.
Te nu redzēsiet kā paiet rollerista ikdiena (Gandrīz kā ikdiena :D)
Es domāju, ka būs biežāk šāda veida video , kuri būs ķipa kā VLOGI, būs izbraucieni, meeti utt

emotion

50 5 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Rolleri ir priekš vecenēm. ZB šitie rolleristu idioti, kas braukt nejēdz, avārijas situācijas taisa vienu pēc otras un piesārņo pilsētu ar savu pretīgo dūcoņu. Es savā laikā braukāju ar deltu un minsku.

4 1 atbildēt

Man jau 12-13 gados bij Delta, pēctam nāca viss pēc kārtas Minska, Cūka, Vairāki Iž, Jafeles.. Tie tik bij laiki! Bijām barā kādi padsmit cilvēki ar močiem.. Pārsvarā jau pa mežiem un piepilsētu gasējām.. 20 gadsimtā jau nāca motorolleri, pocketbike, krosinieki un baiki, bet vecās vērtības nepazūd un pāris gadus atpakaļ uzcēlām vienu iž pa kruto..

Tās rolleru bandas gan nevaru ciest.. (ne jau visus braucējus) bij te uz laiku parādijušās.. brauc visi vienā barā čupa pa centru.. visiem maisās, vēl ar savu troksni un pārgalvīgo braukšanu.. Mēs ar savu CCCP tehniku ta pārsvarā pa mežiem un nevienam netraucējām! Tāpat jau pāris reizes bij no miličiem jābēg.. emotion

2 0 atbildēt

Ar nepacietību gaidu nākošo sižetu: Šortos ir super slīdēt pa asfaltu!  emotion 

1 0 atbildēt

Pilnīgi piekrītu Jānis Cetvergs par apģerbu. Stabili apavi+garās bikses+ kaut kas garrokains+cimdi ir must have aprīkojums braucot ar jebko, kam ir divi riteņi un motors. Jo tici man, sadraudzēties ar asfaltu šortos un maikā ir ļoooti patīkami, tie nobrāzumi dzīst ilgi un sāpīgi. Tiesa, man tas izdevās ar kārtu nopietnāku tehniku nedaudz pārvērtējot riepu robežu. Galu galā katrs motociklists(par skūteristiem nezinu, varbūt viņi tā nemēdz darīt, ar skūteri esmu pabraukājis, cik pāmēģināt kā kādam iet) ir kritis, vairāk vai mazāk, bet tomēr. Spoguļi, ne lol, nau verc, kad mēģini apdzīt šitos varoņus bez spoguļiem, kas velkas pa vidu un garām nelaiž, gribas vienkārši pagrūst uz grāvi.

2 1 atbildēt

Paldies emotion nekas, tāpat nevienu te nepazīstu Domāju, ka šo 6dien vai 7dien būs jauns video, arī ķipa VLOGS, bet nu tikai tur rollers nebūsp ielietots pareizi.. emotion Tad jau redzēsiet.. emotion

1 1 atbildēt

beidzot emsu izlasijis kko sakarīgu no svešiem komentāri...  nezinu, kaa citi to nevar saprast.. 

0 0 atbildēt

idiots esi ?  ir uzrakstīts burnouts nevis burounts... 

0 0 atbildēt

Aa sacakarējos, es domāju ka yt nepareizi, bet bija viss ok, jēga man kopēt ja var ātri uzrakstīt, vnk nepamaniju rakstot, tgd nevaru izlabot..

0 0 atbildēt

Itkā ir 1 no Tukuma, bet nez vai viņa ir dzīva.. emotion

0 1 atbildēt