local-stats-pixel fb-conv-api

Savdabīgs Audi A8 Limousine6

23 0

Esam redzējuši visdažādākos limuzīnus un to modifikācijas, bet vienmēr mašīnas, kuras tiek veidotas individuāliem pasūtījumiem, ir atšķirīgas un tām ir vērts pievērst uzmanību. Tāds ir arī jaunais Audi limuzīns, kurš nesen tika pabeigts un tā pasūtītājs ir kāds klients, kurš lūdzis nevienam neizpaust viņa identitāti.

Pirmdienas rītā Audi paziņoja, ka tā ir pabeigusi privāto pasūtījumu - Audi A8 Limousine (A8L), kādam anonīmam Eiropas klientam. Automašīna ir gandrīz 6.4 metrus gara, tādējādi tā ir par vairāk nekā metru garāka nekā standarta modelis.

Salīdzinot ar standarta A8L, šim individuālajam modelim ir sešas durvis. Automašīna var pārvadāt sešus pasažierus, ieskaitot vadītāju.

Jaunais īpašnieks nezināmu iemeslu dēl, interjera izkārtojumu ir izvēlējies tā, lai pasažieri nevarētu sēdēt pretim viens otram, kā tas ir ierasts lielākajai daļai limuzīnu.
Tas liek domāt, ka jaunais īpašnieks nevēlas, lai pasažieri viens ar otru komunicētu, par ko jau baumo vairums pasaules mediju.

23 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://datuve.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Izskatās dīvaini... :/

1 0 atbildēt
Šāda tipa limuzīnus izmanto bēru rīkotāji Apvienotajā karalistē un nav nekas dīvains ka klients ir anonīms.Pastāv Jaguar Mercedes Volvo un vēl vairāki modeļi no kuriem ir izveidots šāda tipa limuzīns. Tā vien šķiet ka Audim bēdīgs liktenis.Spok tikai nepadomā nepareizi.Tas nav katafalks...samajā brauc parasti tuvākie ğimenes locekļi.😯
1 0 atbildēt
Melo. Šis aparāts, ko tu rādi, ir antīks koncepts. Īstajām IR 4 durvis un 6.0 W12 dzinējs.
1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt