local-stats-pixel fb-conv-api

SUPERJAUNUMI Top Gear faniem2

22 0

Ar megajaunumiem klajā nākuši trīs bijušie BBC raidījuma Top Gear, jeb Gāzi grīdā, vadītāji Džeremijs Klārksons, Ričards Hemonds un Džeimss Mejs.

Izrādās, jau pavisam drīz viņus atkal redzēsim vadot jaunu moto raidījumu.

Bijušie Top Gear vadītāji ir parakstījuši līgumu ar interneta gigantu Amazon, kas pagaidām taisās izdot trīs vēl nenosaukta raidījuma sezonas.

Jaunākās raidījuma sezonas filmēšanu paredzēts uzsākt šajā rudenī.

Ārkārtīgi gaidītais šovs būs pieejams Amazon Prime klientiem visā pasaulē un slavenais trio turpinās strādāt ar izpilddirektoru Endiju Vilmanu.

Klārksons, kura līgumu nepagarināja BBC, teica: „Es jūtos kā izkāpis no divplākšņa un nonācis kosmosā.”

Šis paziņojums, nu dara galu, mēnešiem ilgušām spekulācijām par trio nākotni pēc BBC pamešanas.

Preses relīzē Mejs pajokoja: „Mēs esam kļuvuši par daļu no jaunās paaudzes TV. Ironiski, vai ne?” Un Hemonds piemetināja: „Amazone? O, jā, es vienreiz tur biju. Mani sakoda skudras.”

Džejs Marine, Amazon Prime Video EU viceprezidents, teica: „Klienti pauda vēlmi redzēt šo komandu TV ekrānos, un mēs esam priecīgi, ka to realizēsim.”

„Mūsu pieeja ir dot programmas radītājiem radošo brīvību un ļaut tiem radīt tādus raidījumus, kādus viņi vēlas. Tas ir tikai sākums, drīzumā jūs redzēsiet vēl daudzas aizraujošas programmas Prime Video kanālos.”

„Šī ir abpusēji izdevīga vienošanās. Tā ļauj Klārksonam strādāt nepārkāpjot viņa un BBC noslēgto līgumu, kas līdz šim padarīja visai sarežģītu viņa strādāšanu par kāda raidījuma vadītāju turpmāko gadu laikā.”

22 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dzentmenis.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Būs forši atkal redzēt visus 3 vienā raidījumāemotion 

0 0 atbildēt
Žēl ka jāpērk Amazon prime lai redzētu emotion
0 0 atbildēt