local-stats-pixel fb-conv-api

Pussy Wagon3

31 7

Heey, spocēni! ✌🏽️
Kā trīs jaunieši teiktu- milf hunter/ pussy wagon, un tieši par to ari bus šis raksts.
Sazinājos ar diviem puišiem no ši projekta dibinātājiem un viņipastāstija smalkak man par šo projektu. " Tas viss notika ļoti negaidoti, satikāmies skolā un izdomajam, ka varētu radīt ko nebijušu, tā, lai visa Latvija zinatu par mūsu projektu." tā nosmej Marthin.
Dienu no dienas domājuši ko varētu radīt, bet tad galvenais idejas autors Mārtiņš uz skolu atbrauca ar savu auto uz kuras jumta bija eglite. "Tas bija, kā punkts uz "i". un kad pirmais solis bija sperts apstāties mēs nevarējam. visi mudinaja mani, lai kaut ko izdomāju, bet man nenaca vairs nekas prātā, bet tad Marthin paspīdēja ar savām idejam- izveidot instagrama profilu (@pusssy_wagon_) un uzlikt puķupodu blakam eglitei- nosaucam par "gucci gucci puķupodu" tā teic Mārtiņš.
"Esam jau sajutuši ovācijas no apkārtējiem, daudzi pat ir pienākuši klāt un pajautājuši, lai nobildējam pie pussy wagona. Ir ari daži, kas nāk ar negācijam, piemēram, ka sabojas visu, tikai, lai mus pazemotu utt." stāsta Marthin.
Šie jaunieši ir savilkuši paralēles ar savu nākotni, ka varētu saistīt ar mūziku, bet kā teic Marthin, ka tas neesot viņa lauciņš. viņš varot izdomāt visadus slima suņa murgus, kas viena bridi ir smiekligi, bet otra teksti ir jasaprot ar sarkasmu, tapec nekadigi viņš nevar izdomat dziesmu vārdus.
Abi jaunieši teic, ka iespejams nākotnē būs dziesma un ari videoklips.
sekojam instagramā šim projaktam- @pusssy_wagon_
jauku jums skatīšanos un cerams šis projekts radis smaidu jusu sejas!
čiu! ✌🏽️

31 7 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Es tā arī nesapratu..kāds bija projekta mērķis?

13 0 atbildēt

Haha labais. emotion

2 0 atbildēt

Yo, no kuras puses esat? B3 passeratī ļoti raisa atmiņas, kā nekā visu skolas pēdējo gadu tiku ar tādu (tikai sedanu) braukājies apkārt un taisījis sūdus. emotion

0 0 atbildēt