local-stats-pixel fb-conv-api

Pāķu auto marka - Audi.67

110 55

Izbaudiet patieso lauku atmosfēru. Un ievērtējiet lauķu pulkā tā sauktos"auģikus"😀. Manuprāt taisi cik gribi šos auto , bet nekas jedzigs tur nesanāks. Viņi jau no konvejera noripoja ar domu doties uz pāķiem😀.

110 55 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000

Audi tomēr ir viena no normālākajām mašīnām, ja gribi sauc par pāķu vāģi, bet vismaz vecie audi vēl braukā, nav tā kā 2000 gada mašīnas, kuras jau sēž šrotā.. Vecie Audi, Mazdas un vēl dažas mašīnas ir daudz reiz labākas nekā kaut kādi sūdu pilsētnieka vāģi, kuri jau pirmajā bedrē iebraucot sāk raudāt, ka diski jau sapisti un kaut kas vēl sapists. 

Pats nebraucu ar audi, bet drīz sākšu savu pirmo projektu pie 3 Golfa, kas arī labs vāģis, varbūt es neesmu jaunietis, kam vajag izrādīties un copēt meitenes ar mašīnām, tāpēc labāk cenšos dabūt mašīnu, kas nav dārga un arī kalpos ilgāk, pat neuztraucoties, ka mašīnā nepietiks vietas, ja vajadzēs mantas vest.

Droši varat nomelnot ''pāķu'' mašīnas, bet vismaz tās mašīnas neiestigs pirmajā sniegā.  emotion 

35 2 atbildēt

Paķu Audi,,,,, Un to teica zēns, kas katru dienu noskanē savu E-talonu autobusā, jo ir pārāk lielS L0hs, lai noliktu vadītāju apliecību, tu pat tādus lūžņus nespēsi nopirkt emotion

33 1 atbildēt
Kas vainas auģikam?
28 1 atbildēt

Kas par....... ?!   emotion   Ja nepazītu šā raksta autoru personīgi, tad nepataupītu skarbu vārdu plūsmu, bet par tik cik negribu tarumēt cilvēka nervu sitēmu un psihi, tad pateikšu vienkārši, ne auto markai vai tā esamībai ir nozīme meiteņu acīs. Vai meitenes dos vai nedos ir no veča atkarīgs nevis no auto markas ar kuru viņš pārvietojas.

Vecīt, neķer kreņķi, ja gribi izlaist tvaiku, tad neķengā normālus autiņus, tad jau  labāk paķengā manu  veco mizu Opeli   emotion  

22 0 atbildēt

Toties pašam naudas nav, lai savu bembi no servisa izņemtu....   emotion  

13 0 atbildēt
Raksta autors droši vien vēl brauc ar trisriteni un auto sēž aizmugurē uz bērnu paliknīša. Āksts pasaules. Priekš viņa normāla mašīna visdrīzāk ir sapuvis 3 sērijas bembis ar piekrūvētu spaini izpūtēja vietā, lai puspilsēta dzirdētu kur rūsas perēklis parvietojas.
13 1 atbildēt
Parādi savu auto.
11 0 atbildēt

Es nezinu kādēļ, bet tu, Tirliņ, atstāji man ar pirkstu taisīta puišeļa iespaidu emotion . Tu domā, ka tavs opelis vai caur mogo paņemtais e46 ir labāks kā piemēram tas pāķu c5 ar ecēšām emotion ? Vai varbūt nepietika naudas lai nopirktu audi markas automašīnu un nācās ņemt bmw benzīnieku?   emotion 

10 1 atbildēt

Jo dziļāk laukos, jo vairāk "burbuļu"

10 1 atbildēt

 emotion Izturigs autiņs.

10 1 atbildēt

nezinu, ko domāja autors, bet pirmā bilde šobrīd ir aktuāla, it sevišķi latgalē, kur ir ļoti lielas problēmas ar traktoru uzbraukšanu uz lauka.

8 0 atbildēt

Pelnīts mīnuss no manis.

Es savulaik esmu izbraukājies ar dažādiem auto, kā smejies, arī ar bembjiem, tomēr galu galā par vispiemērotāko sev izvēlējos... Audi. Vissiltākās atmiņas man ir tieši par Audi. Tās markas auto mani nekad nav pievīluši, praktiski tikpat uzticami kā Toyota, tikai daudz, daudz komfortablāki. Laikam esmu superpāķis.

10 3 atbildēt

Esmu 100% pārliecināts, ka esi baigais žurku fanāts!

7 0 atbildēt

Ha-ha par nosaukumu uzreiz+

7 0 atbildēt

Labi, ka Tava beha ir pilsētas auto. Kur beha lido, labāk neiet.  emotion 

7 0 atbildēt
Rakstu taisījis lecīgs žurkas īpašnieks, kas neko nezin par satiksmes noteikumiem
11 5 atbildēt

Celica jau ir tāds pats pāķu lūznis, kā vecais audi burbulis! emotion Labs raksts!

3 0 atbildēt

Audi nav ne vainas, tikai rēcīgi, kā to izmanto, tas tikai liecina, ka autiņš ir OK. emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Esmu cilvēks kas parasti lasa un smejās pie pc un nekomentē tizlus tekstus ,vai komentārus emotion bet ik pa laikam kad galīgi nav ko darīt uzrakstu kaut ko emotion 

Spriešot pēc ši cilvēkā teiksta viņam ir liels naids pret auto marku Audī emotion 

Varbūt nesanāca izcirst uz luksofora vecu hlamu 2.2 turbiķi kas izskatījās pēc parastas beškas emotion 

Audi agrāk ražoja ļoti labas kvalitātes mašīnas -motori ,virzbūves(kas nepuva ka naglas ) piekares izturīgas un vienkāršas ,tai pat laikā stabilas ! 

Bet tagad Audi nu nevar nosaukt auto ar labu pārdomātu dzinēju , vienigi rs4 un rs6 , jā tur ir jauda un dzīvot spējigs motors !

tā kā mans hobijs un darbs ir saistībā ar auto var teikt tikai to ka katrai auto markai ir plusi un mīnusi !!!

2 0 atbildēt
Un kas tev ir ak anonimais varoni? Pat no auto neko nesaproti😀
2 1 atbildēt