local-stats-pixel fb-conv-api

PSRS automobiļi 212

Nu tad turpinam 1979 gada padomju automobīļu apskatu. Nu labi. Var gadīties arī kāds ārvalstu eksemplārs. :)

« 1  2  3 »
335 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

LUAZ-969 ir pat iegajusi padomju autobuves vesturee...  ka pirma priekshejas piedzinjas automashina PSRS. Un tas notika nejaushi. Bija domats pilnpiedzinjas dampis ar Zaporozeca dzineju,tads letais dzipa variants.Domats jau bija ,un ka parasti tam bija japaradas uz kautkadu tur gadadienu( ka parasti psrs-a).Bet visadu iemeslu delj ta bushana aizkavejas,ja nemaldos,kads zavods nepaspeja savlaicigi piegadat kardanus lai padotu griezes momentu uz pakalejiem ritenjiem( motors ta priekshpuse).... Bet atcelt pasakumu nevar ,jo sasolits bija jau sen.Tad nu klusitem palaida pirmos LUAZUS tikai ar priekshejiem velkoshiem ritenjiem...   Velak turpinaja razhoshanu jau ar pilnpiedzinju un daudzi ta ari neuzzinaja ,ka krieviem jau talaja kuratur gada bija autinsh ar priekshejo piedzinju.

8 0 atbildēt

Gribētu redzēt to žīdu tanku, Ņivu un Uaziku, kurš uzrādīja tādu patēriņu dzīvē emotion

5 0 atbildēt

Vienīgais ar ko tie lūžņi var izcelties ir caurgājamība bezceļos! Bet tas ar tikai tādēļ ka PSRS ceļi bieži vien vienkārši nebija! 

Lai gan man jaunie Bobiki patīk sava robostuma un vienkāršības dēļ, Krievi tik un tā nejēdz būvēt civiloās mašīnas. Pat jaunajām Ladām vienīgās ejošās versijas ir ar Reno motoriem!

4 0 atbildēt

Manuprāt ja tiem krievu hlamiem būtu nosaukumi skanīgāki, skaistāki, tad arī pieprasījums un cieņa pret tiem būtu attiecīga. A to VAZ GAZ LAZ, pēc masu iznīcināsānas ieroča izklausās, a ne pēc auto!

1 0 atbildēt

pie katra varēji norādīt arī motora darba tilpumu un maksimālo jaudu un kad sākti ražot, jo daļa no tiem jau septiņdesmitajos ripoja.

0 0 atbildēt

Nākošajā būs arī Rafiņš. emotion

0 0 atbildēt

Ja godīgi! Padomju atomobīļiem nebija ne vainas. Zēl protams ka žigulis tik daudz benzīnu rij, un Ņiva dažreiz braucot apstājās nezin kāpēc!

1 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt