local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz rūsiņa.... Mersītis, VIII daļa.22

Old scholls VS Mūsdienas. Ja agrāk izlsot teksu lasītājs tomēr iedziļinājās arī uzrakstītajā tekstā, tad mūsdienās viena daļa lasītāju labākajā gadījumā pa diognāli tikai ar acīm pārskrien pāri uzrakstītajam tekstam, tāds rodas iespaids palasot komentārus. Padod tik bildītes priekšā ! Varētu tekstu vispār nedriķelēt, bet kārtībai jābūt, vismaz norma ir jāuzlkabina kā to prasa skarbais noteikumu pants.

Beidzot, caur rūsas purviem, Makrofleksa brikšņiem un budžeta labirintiem izlauzos līdz krāsošanas laukam. Nomazgāju rokas un ķeros klāt šim atbildīgajam procesam. Varētu padomāt : Kas tad ir ko nenokrāsot ? Ielej krāsu pistolē un dampē vaļā ! Mūsdienās stresa un laika trūkuma apstākļos tas tā apmēram arī notiek, bet paga, paga, neskriesim vilcienam pa priekšu.... Pirmām kārtām uz tādu pasākumu ir pašam krāsotājam jānobriest, varētu teikt, jānoķer iedvesma. Krāsošana - katra jauna krāsošana arī tādam vecam bukam, kurš vairāk kā trīsdesmit gadus dažādu pastāvošo iekārtu atšķaidītājus ir ostījis, tā ir kā pirmā tikšanās ar meiteni, var pievilt, var nesaprast, var iedot kurvīti, bet var arī līdz zārka naglām pa dzīvi pavadīt.... Pat, ja ar aizsietām acīm, roka pati iet pa autiņa formām, vari nokrāsot mašīnu uz to neskatoties, tāpat katru reizi paņemot rokās pistoli kaut kādi tauriņi vēderā tomēr noplivinās. Prātā dažādas domas šaudās kā pirms lielā nezināmā, kā tur krāsu veči to kāsu ir iejaukuši, cik precīzi, kā tonis sapasēs ? Tāpat arī kaut kādas šaubas un cerība, vai krāsa labi gulsies uz virsmas, vai neizmetīs kādus pārsteigumus, kā saderēs kopā ar veco krāsu, vai kaut kur neraus augšā, nemetīsies čokurā, cik maigas un līdzenas salaiduma vietas sanāks, vai būs materiālu saderība ? Vai biedēs ar savu "celulītu " vai "citronu ", vai priecēs ar savu spoguļskaistumu un spožumu pēc pulēšanas ? Cik ilgi un uzticami kalpos galarezultātā ?

Piedodiet, dāmas un kungi, kaut kur jau mākoņos aizplivinājos iedvesmas uzplūdā, atgriežos uz mūsu grēcīgās zemītes, tātad turpinu rakstu bildēs.

Iepriekšējā raksta daļa : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-VII-dala/756746

Raksta turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Nedaudz-rusina-Mersitis-IX-dala/757156

« 1  2  3 »
439 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Izdod grāmatu- Sašas 100 drāzieni, visu ruslana skarto spēkratu remonts .

18 0 atbildēt
Saša, kad lasu kāda tava projekta rakstu sēriju, es nevaru sagaidīt katru nākošo daļu. Taču, kad pienāk nobeigums, tad nāk žēlums, ka nebūs kam vairs sekot līdzi, gluži kā foršam seriālam noskatīta pēdējā sezona. Tavi raksti iedvesmo, senāk nebija ne prātā skatīties citronu, notecējumus utt., tagad sencis vairākkārt veda T5 busu, lai rūsu izdzenā un pārkrāso. Bet krāsmeistari tādi rūķiski, pirmo reizi kādas 3 reizes pārlika saņemšanas termiņu, jo bija satecējumi, pēc dažiem mēnešiem rūsa uz arkām sāka spraukties, vēl vēlāk bija tāds pats, kādu aizveda. Otro reizi busu veda citur krāsot, pagaidām šķiet, ka rūsa nelien ārā, bet citrons spēcīgs un satecējumi arī nereti. Viegli to visu ievērot, jo regulāri mazgāju busu.
14 0 atbildēt

nu cepuri nost ka tu vinu uztaisiji no sakuma vina bija var teikt metama pec izskata bet uztaisiji konfekti emotion

10 0 atbildēt

Super viss pa skaisto! emotion

5 0 atbildēt

Es gan visu lasu no sākuma līdz beigām, jo tas tikai padara pašu rakstu interesantāku un saprotamāku arī visu procesu. emotion

4 0 atbildēt

Mersis būs ka no salona emotion Tikai no Sašas salona emotion

1 0 atbildēt

Jāgaida, kad būs sapulēts.

0 0 atbildēt