local-stats-pixel fb-conv-api

Mp3 adapteris Volvo Hu sērijas maģiem...43

414 26

Vēlējos padalīties,ko un kur pasūtīt un kā pieslēgt,lai nebūtu jāklausās radio vai jāraksta visu laiku matricas,jo Volvo orģinālais maģis nelasa Mp3.

Lai atkristu jautājums ,pateikšu uzreiz,ka ņemt ārā orģinālo maģi neatmaksājās ,jo zūd telefons un stūres vadība,jā ,protams,var nopirkt adapteri,lai stūres vadība darbotos,taču tas maksā vairāk nekā mp3 adapteris..Tā pat jāpērk arī plastmasa,lai varētu parastu auto magnetolu iebāzt...pievienoju video,kā dabūt ārā un ielikt atpakaļ maģi...

414 26 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Saimniecībā noderēs  emotion

26 0 atbildēt
JR avatarsJR

Nav vieglāk nopoirkt transmiteri ? vai viņš sanāk,ka nelasa mp3 formāt ? : /

1 0 atbildēt

Forši :O

0 0 atbildēt

kas tev par volvo?

0 0 atbildēt

Autor, kāds tavam Volvo modelis?

0 0 atbildēt

Feini! :)

Tu man vari pateikt, kā GPS ekrānu novākt (lai nav ārā)  ar podzinām uz paneļa, nevis ar pulti?Esmu izspaidījusies visu ko, bet nulle rezultātu. :(

0 0 atbildēt

http://www.digibox.lv/auto-audio?page=1 par saviem 20eur dārgāk, bet te pat Latvijā un dažādām automašīnām pieejams. Pats iepriekš ko tādu meklēj priekš sava Volvo.

0 0 atbildēt
Es ar tieši šo skatos. Laikam būs jāieliek
0 0 atbildēt

par transmiseri piekrītu,par zilo zobu neredzu jegu,ja nu vienīgi.lai runātu neņemot telfonu rokā,kad ņēmu, zilā zoba papild adapters maksāja stipri sālīti,tagad vairs nav par to intereses, netu telefonā turu atslēgtu,ilgāk baterija tur,apmēram nedēļu, jo darbā jāstrādā un pa ceļam nav iedvesmas tajā mazajā ekrānā (6 collas )bakstīties,to ,ko sportify piedāvā neklausos..

0 0 atbildēt

 

Kas Tavu prāt ir vecais ,nav jau nemaz vecais,vecais būtu 940 vai pirmā paaudze..ja gribi būt gudrs,tad tā arī saki otrās paaudzes V70..

0 0 atbildēt
Labi tagat pasaki kas tad īsti man no tā iznāks! Izpētiju ka manam 03 v40 ari der tas verķis .Vai tas tag lasīs mp3 diskus vai ari music no mp3 atskaņotāja. Patreiz lietoju telefonu. Àustiņu izejai pievienojot tādu kā kaseti ar vadu.Kasetniekā iekšā un aida.Pat pa skaipu plerkstam.Tad jautāju vēlreiz... funkcijas precīzāk lūdzu😉
0 0 atbildēt
Nu jā un ja kāds id... nomet savu autiņu kā pagadās tad ir kukū.Piekrītu par BMW piem e46 taču purns beidzās uzreiz aiz riepas protektora kamēr Volvim kāds pusmetrs.
0 0 atbildēt

Manejam lasa rakstitos diskus

0 1 atbildēt

Bez visa šī čakara var iztikt, ieliekot "piepīpētājā" mp3 to FM transmiteri. :)

 

Bet + par darbu! 

0 1 atbildēt

Labāk to oriģinālo  izravēt arā, un ielikt normālu aftermarketa maģi, ar AUX, USB, un vietu kur pieslēgt pastiprinātāju, lai var normālu kvalitativu audiosistēmu ielikt.

0 2 atbildēt