local-stats-pixel fb-conv-api

Mitsubishi 4G33 dzinēja remonts21

353 0

Šoreiz aprakstīšu industriālā dzinēja 4G33 remonta gaitu

Tātad atveda man dzinēju ar simptomiem-kaut kas klab, dienu paklabēja un pēc tam vairs nevarēja iedarbināt...Diemžēl bildes no jaukšanas brīža iztrūkst, bet īsti daudz nebija ko redzēt, karterī eļļa apmēram puslitrs un labi daudz metāla skaidas :)

« 1  2  3 »
353 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Bieži sanāk motoriņus ķīlēt ?  Viss līmenī, kā pēc grāmatas, pilnīgi skauž skatīties emotion  Lai labi griežas ! emotion

Viennozīmīgi ++++

5 0 atbildēt

Tā arī biju iedomājies, ne katram mājās, pvanadoties pa skapīti vai zem gultas, atrodamas tās speciālās apravočkas un pribambasi  emotion   Tiešām, prieks bija apskatīties kā kārtīgs Meistars strādā emotion

2 0 atbildēt

Prieks kad kāds vel veic motora remontus, savādāk tagad jau visi met ārā un liek iekšā citu.

1 0 atbildēt

kas ir industriālais dzinējs?

0 0 atbildēt

šī piedeva kardināli samazina berzi, kā arī ir attiecīgi augsta cena emotion -  labāk būtu smērējis ar normālu eļļu nevis kaut kādu dārgu mārketinga triku.

nepareizo termoatstarpju dēļ vārstu kāti bija bojāti,  kā vārstu atstarpes var ietekmēt vārsta kātu? Lai nesabojātu cilindra sienas uz tapskrūvēm uzmaucam gumijas trubiņas  līdz šim viņas saucās bultskrūves  Cilindrā redzamās švīkas sauc par honējumu un tajās uzkrājās eļļa, kura neļauj nodilt virzulim - nejau virzulim, bet gan gredzeniem, virzulis ar cilindra sieniņām nesaskarās.  

0 0 atbildēt

Ko ar kloķeni darīji?  Es savam motoram izmantoju Clevitte salikšanas pastu, kas ir kā zapte un nenormāli slīd. Otrām kārtām liku klāt pirmajai eļļai speciālu piedevu, kas satur Cinku un Magniju, jo mūsdienu eļļas vairs nesatur tādas lietas, bet tās ir nepieciešamas sastāvdaļas pirmajai izsildīšanai. Ar savu nobraucu aptuveni 50 km pirms mainīju eļļu. Tieši tā pat ir jāiztur pirmā karsēšana, pēc tam dzesēšana 24 stundas līdz pilnīgai atdzišanai. Sevišķi svarīgi tas ir sadales vārpstai,  kļoķenei un šālēm. Arī par gredzeniem piekrītu, 120 grādi ir ok, ja nav noteikts grāmatā kur kuram gredzenam jābūt. 

0 0 atbildēt