local-stats-pixel fb-conv-api

Minsk mocīšu vēsture.10

Pats nesen uzsāku ķēpāties ar Minskiņām, manam tēvam tas arī patika. Tā nesen nodomāju parakņāties Minsk vēsturē un tagadnē.

Priecīgu lasīšanu, un ceru, ka patiks. :)

« 1  2  3  4  5 »
82 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Atceros kā bērnībā vecāko kaimiņčali apcēlām, viņam jau bija 18 gadi, strādāja un vietējām meitām kanti sita... nu tad par pirmo algu viņš MINSKiņu nopirka, bet mēs 15 gadīgie šmurguļi ar tēva IŽu viņam garām vilkām un mēdījāmies, ka viņam ne vella neiet tas " āzis ", ka meičas drīzāk ar mums vizināsies nekā viņam aizmugurē sēdīsies. Dažreiz no viņa arī pa muti atrāvāmies emotion  

8 0 atbildēt

Žēl ka mūsu SARKANĀ ZVAIGZNE nav saglabājusies līdz mūsdienām emotion

6 0 atbildēt

Man ir MMVZ 3.111, tikai žēl, ka bez dokumentiem.;D Nekādas vērtības līdz ar to tam aparātam.

2 0 atbildēt

Nuzināju, ka tagad Minzukim ir tāda modeļu gamma. Atceros, ka pats kādreiz ar to ņēmos. Visu laiku ceturtais robs čakarējās. Šeibot jau tad nefiškoju.

1 0 atbildēt

Man pašam bija MMVZ3112.2 Savulaik nebija tiesības, bet braukt ta gribējās.... Labākos vārdus varu pateikt par to moci.... Jo viņš gāja labāk par vošeli.... Jā tikai bākas korķis gan varēja būt savādāks, jo tā kā bija jābrauc tikai pa krūmiem un nomaļiem lauku ceļiem, tad protams gribējās arī uzstiept cik iet.... Un jā vienreiz uzstiepjot ieraudziju ka priekšā ceļš pārrakts, bremzēju un jā nepaspēju, iebraucu ar priekšējo riteni tai bedrē un ar kājstarpi tieši uz bākas korķa, tās bija neaprakstāmas riebīgas sāpes, tā kā ar elektrību sistu....

1 0 atbildēt

Raksts labs,tikai ir pāris kļūdas bildēs,3.112 izskatījās šādi/www.retromoto.lv/katalogs/minsk/mmvz-minsk-3-112/ paveca bilde, nav īstās bākas gumijas vēl uzliktas,īstās ir ar smalku svītrojumu un nedaudz plakanākas.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt