local-stats-pixel fb-conv-api

Leopard 2 tanku sērija – no „dzimšanas” līdz mūsdienām!41

815 0

Leopard 2 ir viens no vismodernākajiem un labākajiem tankiem pasaulē, ja ne labākais. Tas jau no 1979.gada veido galveno Vācijas tanku spēku, patiesībā ne tikai Vācijas, jo daudzas citas valstis ir izvēlējušās šo tanku par savu sauszemes spēku mugurkaulu.

Šim tankam ir daudz modifikāciju un uzlabojumu, un būtiskākās no tām mēs arī pārskatīsim, tā teikt, kā šis tanks sava mūža laikā ir attīstījies.

815 0 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

nu vācieši vienmēr bijuši tanku spečuki. un ne tikai tanku. emotion

es arī reiz skatījos tanku topos un šis vairākumā topu bija pirmajā vietā.

15 0 atbildēt
Super raksts B-) +
11 0 atbildēt

patīk raksts, patīk tanki! 

Leopards ir mans favorīts. 

6 0 atbildēt

APFSDS (Armour-piercing* fin-stabilized** discarding-sabot*** ) – *Bruņu caursišanai, **stabilizēts lādiņš, ***”Apvalku” nometošs, attiecīgi šī ir daļa, kas notur lādiņu lielgabalā pareizā pozīcija un palīdz lādiņam uzņemt lielāku ātrumu izšaušanas momentā, pēc izšaušanas šī daļā atdalās no lādiņa.

 

Ļoti vienkāršojot tie ir lādiņi, kas izmanto tikai kinētisko enerģiju lai iznīcinātu ienaidnieku tanku(vai citu bruņutehniku), attiecīgi pats lādiņš ir kā šautriņā un neizmanto papildus sprāgstvielas lai caursitītu bruņas .

6 0 atbildēt

Biju somijā uz Parola Pansaari Museo (Tanku muzejs) Tur šosejas malā uz paaugstinājuma kā uz skatuves stāv Leopard 2A4 tanks. Brīvi pieejams apskatei. Dat sexy beast emotion

https://instagram.com/p/4OiVzoi7-b/ Ieienstagrammēju arī.

5 0 atbildēt

Vienā no teorijas nodarbībām komandieris stāstīja par gruzīniem, kas bija tik labi piešāvušies ar granātmetējiem nesenajā Gruzijas karā, ka nesa nost krievu tankus, kuriem bija aktīvi-reaktīvās bruņas, izmantojot visprastākos lādiņus... gluži vienkārši paspējot izšaut divas reizes vienā un tajā pašā punktā pat braucošiem + vēl notīties no savām pozīcijām, lai viņus nenomušītu emotion

5 0 atbildēt

intresanta vārdu piešķiršana vācu tankiem tankiem jau no ww2 . Tīģeri , lauvas ,pantēras un citi zvēri emotion

3 0 atbildēt

Tungstens latviski ir volframs..

3 0 atbildēt

Atceros vecos BII Pasātus. Ražoja no 81 līdz 88 gadam un katra gada izlaidumā vienmēr kaut kas bija būtiski uzlabots, par ko instrukcijas grāmatā uzsvēra bez maz vai ar atvainošanos, ka iepriekšējā gadā vēl nebija paspējuši izdomāt un ieviest konkrēto risinājumu.

Vācieši vienmēr centušies uztaisīt tehniski labas lietas. Ar programmatūru gan vienmēr izpildījums iestrēgst laikmetā.

2 0 atbildēt

Kā Eiropas Savienības daļa, viņi varēja būt tie, kas varētu piegādāt pārīti A0-A1 moduļus, vismaz kaut kas, ko varētu atļauties, citādi tagad tā padomājot, mēs esam draugi ar ASV, bet mēs esam Eiropas savienībā...un mums tiek vesta ASV tehnika, nevis Eiropas, mums visa tehnika kura ir bijusi, ir Mersedesi pilns, un tie vien bijuši tikai pārvadājamie transporti. ASV sūta savus vienīgi, ja tie 60-70 gados ražotie ir pārāk daudz lieko modeļu, tāpēc, laikam viņi izteica priekšlikumu, ka šie varētu mums atsūtīt par lētu cenu...tas būtu tāds viens no iemesliem kāpēc mēs šos nopirkām, jo noteikti priekšlikums tika izdarīts mums, nevis ka mēs prasījām, protams mums sen vajadzēja smago tehniku/bruņu tehniku, bet nav bijis tam budžets lai iegādātos, jo pāris tanki jau izputinātu mūsu militāro budžetu emotion

2 0 atbildēt

Kāda ir cena šiem tankiem?emotion

Un kuras valstis imanto šos tankus??

2 0 atbildēt

Skaistulis emotion

Vācieši savu arodu pieprot.

2 0 atbildēt

Labs. emotion

1 0 atbildēt

Mums vajadzētu kādus pārus dučus... no otras puses, pārāk dārgi. Labāk iepirkt spaikus

1 0 atbildēt

Skaists tanks. emotion

1 0 atbildēt

Leopard PSO (Peace Support Operations) –Miera misijām

Nošķūrējam bariņu cilvēku, un uzlaižam gaisā kādu kvartālu. Tiešām tanks savā elementā, lai uzturētu mieru! emotion

1 0 atbildēt

Riktīgi līdzīgs M1A2 Abramam

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
kā šito var iznīcināt? emotion
0 0 atbildēt