local-stats-pixel fb-conv-api

Lamborghini atrāda izskatīgo un jaudīgo Asterion konceptauto1

14 0

Arvien biežāk superauto ražotāji izvēlas jaudīgos iekšdedzes dzinējus papildināt ar elektromotoriem. Šādā veidā iegūts jaudīgs spēkrats, kas ne tikai ļauj veikt dažus desmitus kilometrus ceļu videi draudzīgā režīmā, bet arī nodrošina iespaidīgu jaudu un griezes momentu visā apgriezienu diapazonā.

Ar jau pieminēto iekšdedzes dzinēja un elektromotora tandēmu apgādāti tādi spēkrati kā McLaren P1, Porsche 918 Spyder un Ferrari La Ferrari, taču tiem, iespējams, jau tuvāko gadu laikā pievienosies arī Lamborghini ar modeli, kas veidots uz Asterion koncepta bāzes.


Pašlaik aktuālajā Parīzes auto izstādē Lamborghini atrādīja kompānijas jaunāko veikumu – Asterion konceptauto. Tas ir kompānijas pirmais spēkrats, kas apgādāts ar 5,2 litru V10 iekšdedzes dzinēju, ko papildina elektromotora un bateriju tandēms. Rezultātā auto jauda sasniedz 900 zirgspēkus, turklāt, pateicoties akumulatoriem, ir iespējams veikt līdz pat 50 km tālu ceļu (ar ātrumu līdz 125 km/h), nepatērējot ne pilīti benzīna.

14 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

mani arī apmierinātu ja 900hp mašīna rītu 10litrus uz 100km, bet 3,5 jau galīgi jauks skaitlis. Tik nez kādā manierē jābrauc lai iekļautos tādā ciparā....

2 0 atbildēt