local-stats-pixel fb-conv-api

Kawasaki er-6n oriģinālā izpūtēja nomaiņa uz Delkevic DS70 Carbon2

Mans pirmais mocītis un modifikācijas. Padalos ar šo rakstu, jo ir cilvēki, kam varētu būt vajadzīga palīdzība šādās lietās. Izpūtēja nomaiņa neprasa speciālas zināšanas, to var izdarīt jebkurš, kam interesē tehnika un darīt lietas pašam. Servisā par ša'du darbu varētu nokāst daļu naudas, tādēļ izlēmu to darīt pats.

Jau gadu braukāju ar rūpnīcas izpūtēju, kaut gan Kawasaki er-6n rūpnīcas skaņa nav slikta, bet, tomēr prasās ko jaudīgāku, jo ir tā pretīgā metāla skaņa braucot. Meklēju kaut ko no budžeta klases un uzdūros pāris firmām, kas ražo izpūtēju pa sakarīgu cenu. Bija Dominator un Delkevic izpūtēji, bet beigās paliku pie Delkevic, jo viņi ražo karbona izskatā un cena bija ļoti laba salīdzinājumā ar TwoBrothers vai Akrapovic.

Akrapovic ir ļoti laba kvalitāte, bet domāju, ka nav vērts par to maksāt, jo tiek maksāts par firmas zīmi, nevis produktu. Var atrast daudz ļoti kvalitatīvu budžeta izpūtēju par 3x zemāku cenu un labu izskatu. Tieši tāds ir Delkevic izpūtējs, kam pat ir iespējams izņemt klusinātāju, ja kāds vēlas vēl skaļāku troksni. Es tomēr to atstāju iekšā, jo skaņa jau tā ir pietiekami augsta un dažkārt liekas, ka par traku, bet ir tāda patīkama dūkoņa un izšāvieni pie apgriezienu nomešanas.

Patīkami bija tas, ka izpūtēju piegādāja 2 dienu laikā, kas ļoti pārsteidza, jo dzīvoju Kiprā un no Anglijas līdz Kiprai ir diezgan liels attālums.

Kopā samaksāju 211 eiro ar visu piegādi, kas bija 25 mārciņas. Piegādāja ar kurjeru pie mājās durvīm. Teikšu godīgi, ka video skaņa ir nedaudz savādāka, bet priekšstatu var iegūt. Dzīvajā ir skaļāks un spēcīgāks. Tagad vismaz uz ceļa ja nu Tevi vismaz neredz, tad sadzirdēs noteikti :)

52 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Tas vads izskatās kā lamdas zonde.Jā cita dziesma+

0 0 atbildēt