local-stats-pixel fb-conv-api

Kā brīnumu zemē.108

Raksts pacelts ! No sērijas : Kā nevajag !!!! Man šeit daudzi taujā, kur pazudis esmu, Jāņi nolīgoti, kā ar Mantas projektiņu... ? Šausmīgi jau negribējās biedēt tautu, bet dzīve nav rožu dārzs, labāk būtu vēl Līgojis, bet nācās atgriezties realitātē un realitāte izrādījās stipri bēdīgāka kā varētu vēlēties... Praktiski visu laiku savam priekam un hobijam savā darbīcā darbojos ar saviem projektiņiem, bet nedrīkst arī aizmirst ka ir arī darbs firmā un transporta daļas direktora amats uzliek arī zināmus pienākumus. Krīzes sakarā mans autoparks saruka piecas reizes, tagad ir palikušas tikai divas ar pus braucamas transporta vienības kuras vēl kaut kā kust uz priekšu ar dieva palīgu.

Ir dzirdēta pasaka par " Latvija veiksmes stāstu " , ekonomikas augšupeju, arī ka ar trekno euro kabatas tūlīt būs visiem pilnas, bet kaut kas tomēr kopā nelīmējas, firma darbojas, bračka plosās kā nelabais, cepam kliņģerus, maizīti, kūkas un citus izstrādājumus, bet tā kopējā ekonomikas līkne pamazām bet neatlaidīgi iet tikai uz leju. Mājās savam priekam varu darboties ar pieklājīgiem materiāliem un atļauties arī kādas tehniskas izvirtības... firmā jālāpās kā sanāk un arī tam līdzekļu pietrūkst. Nesen diviem autiņiem tehniskā skate bija jāiet, gājām pēc principa, pirmajā reizē lai saraksta visu ko vajag, tad to arī remontēsim... nopelnījām trīsdesmit divus divniekus... uz vienu transporta vienību.

Man rokas nolaidās, mani auto remontēšanas uzskati diametrāli pretēji bosa uzskatiem, šis man saka lai ka tik kaut kā saķeru, kaut ko pielipinu, kaut ko aizmālēju, kur kratās var arī ar drāti piesiet.. man savukārt visu vajag riktīgi un kapitāli sataisīt, ja taisa, tad taisa, ja ne, tad nav ko rokas smērēt.. Tā pie kopīga risinājuma nenonācām, bet izeju no situācijas atradām...

Reiz rādīju ar ko mūsu firma nodarbojas : http://spoki.tvnet.lv/tribine/Man-laikam-vaks-varbut-tomer-ne/556479 Kā saka šefs: Līmējam riepas un vulkanizējam bulciņas.

« 1  2  3 »
535 4 108 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 108

0/2000
JR avatarsJR

Un te jau viņš pats,leģendārais bulku vāģis ar kuru biedēt mazos spocēnus. emotion

39 0 atbildēt

Ja finanse ir tik cik viņa ir, tad jālāpās. Protams, tas nav labs darbs, jo puvekļi jau nav izskausti. Rūsai sabliezti pa virsu smuki bleķi, un acis ciet... viss tjipa pa skaisto... Es šito galīgi neatbalstu, bet kā jau teicu... jau naudiņa ir tik cik ir...nav variantu

20 0 atbildēt

leiši no 2 mašīnām 1 uzmetina, šefs no 0.5 mašīnām- 1! :D

14 0 atbildēt
xd avatarsxd

Pa skaisto emotion

10 0 atbildēt

Veci tev ir zelta rokas emotion

7 0 atbildēt

Tolmeta sapnis, bet gan jau uz ķep-ļep TA izies un varēs vēl gadiņu nobraukt. Labi, ka vīri tā metinot salonu nenosvilināja...  Iesaku ruksi pārsaukt par rūsiņu :)

6 0 atbildēt

Es jau domāju, ka Saša laikam nolīgojies un piejāņojies līdz kliņķim, ka rakstus neliek. Ienāku spokos un ir! 

6 0 atbildēt

šrotu ar šrotu lāpīt, tas jau pārāk lepni būtu. .:D:D:D:D

4 0 atbildēt

Viens, Divi un... kāds "un"? Pēc "viens" jau aizbrauca... emotion

4 0 atbildēt

Acis sagāja kubā ieraugot to makarona sietu, bail ar tādu braukt būtu. Bet ko darīt, ja jau mūsu "lieliskā" valsts iekārta tā "rūpējās" par uzņēmējiem, ka pat jāpiedomā veikalā kādu tualetes papīru pirkt! Vienmēr fascinējusi valsts iekārta - bagātajiem vairāk, pārējiem - lai kuļās kā var un atvilksim vēl, tie jau izdzīvos.

4 0 atbildēt

vienīgā cerība ka skatē pieņems spocēns un ieliks plusu pa centību blakus nākošajiem divniekiem!

2 0 atbildēt

Ja es strādātu CSDD, ieraugot auto šādā stāvoklī, aizietu ar sirdi turpat uz līnijas. :D Gan jau Saša pieķersies, visu pārmetinās, sakrāsos, beigās uzpulēs un varēs braukt uz balli ar šito.

2 0 atbildēt

Ko tādu ieraugot man rokas nolaistos vispār kautko darīt.  Kur skaties tur rūsa. bet kādu laiciņu tagad ganjau turēs. Un tie jumti tiem combo laikam slimība. Senča darbā. vienam Combo 5 gadu laikā jau 3 tie jumti mainīti. Un atkal jau no visām malām brūns.

2 0 atbildēt

12. bilde, taviem mazbērniem paveicies ar tevi emotion

2 0 atbildēt

Sašu, uz novembra skati uztaisi lai nav vieninieks par nesošās konstrukcijas koroziju savam opelītim! :)  Bet labi sametinājuši esat!

2 0 atbildēt

Emm... Vai es uz sava pasāta pieļautu tādu metinājumu- smagi apšaubu šito versiju emotion Bļin, bet man arī tā nāve uzmetās- visu laiku nekā nebija, vienu dienu no darba atbraucu- taisot vārtus vaļā ieraudzīju, ka tieši zem manām durvīm slieksnī 2x2cm caurums... Aš pat žēl palika... Laikam uz gruntenes kāds akmens atrada ''mērķi''... Katrā ziņā par rakstu tev plusiņš- kā vnm no manis ;) emotion 

2 0 atbildēt

atgādina kādrēzēju reklāmu- Tauta kas metina!

2 0 atbildēt

no moins-vieglāk jaunu nopirkt ;D

2 0 atbildēt

es laikam zinu to sajutu. grib tikt aatri ar visu galaa, bet ja rokas no pareizaas vietas aug, tad kapec gan ne. emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »