local-stats-pixel fb-conv-api

Kā NEVAJAG remontēt mašīnas!!!50

558 5

Smieklīgi, bet līdzīgi, kā iepriekšējā rakstā par "metriņš - volkswagen T4" šis baltais mersedes vito nonāca man pagalmā 2014 gada sākumā! Tas tika atdzīts no kurzemes, kur no radiniekiem par sviestmaizi iegādājos busiņu, Vito bija jau labu laiku stāvējis, un izmantots kā dara auto! ( galvā bija lieli plāni saistībā ar busu - vēlējos to uzfrišināt un uztaisīt lielisku atpūtas izbraucienu auto, ar dīvānu salonā (maksimālam komfortam). Par pašu auto, standarta bez turbo 2.3 dīzelis autiņš bija ap 96 - 98 gadu laikam (skaitļi galvā neturas :D)

Ātrumā uzmetot acis, likās nekas traks nav un raiti ies uz priekšu manas ieceres, bet kad paskatijos dziļāk viena problēma sekoja otrai! Ap to laiku man bija daudz brīvdienu un aiziet sāku darboties:

1. Vēlējos tikt skaidrībā, kāpēc vispār nav bremžu;

2. Kā jau katram vito problēmas ielikt atpakaļgaitā;

3. Vajadzēja saprast no kurienes gāžas ārā eļļas un viss pārējais;

4. jauzmet acis virsbūvei, bija sajūta, ka noteikti ir kāds caurumiņš kuru vajadzētu aizmetināt - tajā brīdī es sapratu - lai atdzīvinātu šo auto ir nepieciešams no jauna uzmetināts rāmis, sliekšņi kuzavs, lanžeroni arkas ( karoče viss zem jostasvietas bija ļoti smagi cietis, sapratu jātaisa maksimāli lēti, vizuāli skaisti, viss jānoslēpj un jātiek no auto vaļā!

NEVIENAM NEIESAKU NO ŠĪ MĀCĪTIES!!!!

MANAS ATZIŅAS PIE PĒDĒJĀS BILDES.....

« 1  2  3  4 »
558 5 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Sasha Aleksandrs jau droš meklē sirds dropes šo redzot un turpmākā nakts pajies murgos ar slapju pieri emotion Bet visā visumā nesmuki darīts...ja reiz iegrābies taisi lidz galam vai uz tolmetu,bet ne jau citiem tālāk brūtāli iesmērēt...

     

   
31 0 atbildēt

Lai saplīst visas manas krāsu burkas, lai skrūvspīles uz kājas uzkrīt !   emotion  Šitā gan nevajag remontēt, tas nav remonts, tā jau sanāk šedevra izvarošana... Ir gan pieredzēti arī ne tādi vien brīnumi, bijuši sliekšņi ar betonu pielieti, ar avīzēm piestūķēti un spakteļi pāri, grīda ar dēļiem zem pedāļiem izlikta, ar lupatām, putām, ģipsi un plastelīnu formas saveidotas....   Ko dod forma, ja satura nav ? Pārtaisīt cilvēcīgi to visu, tur  "mātes valodas " krājums ir par īsu lai aprakstītu. 

Par rakstiņu plusiņu nopelnīji, drīzāk par to, ka parādīji citiem kā nevajag darīt, bet tā vairs nekad nedari lai naktīs sabliezti dzelži sapņos virsū nelido. Joki te mazi, drošība pirmajā vietā un tikai pēc tam viss pārējais.

28 0 atbildēt

Un tagad pa taisno uz Rumbulu! emotion Neaizmirsti uzlikt uzrakstu "Tikko atdzīts no Vācijas"!

22 0 atbildēt

Dēļ šādiem kretīniem es jau 20 gadus sēžu ratiņkrēslā. Šādus spečukus cietumā vai tautai noliņčošanai.

18 2 atbildēt

Njā, diemžēl šādi remontētu es nopirku savu mašīnu, izskatījās kvalitatīvi sataisīts apakšā, nobraucu ar tādu 4 gadus. Nu šogad beidzot izravēju salonu laukā, ieraudzīju ''sietu'' grīdai, makrofleksu sliekšņos(starp citu - makroflekss palīdz metālam ātrāk sapūt!), kartona kastu gabali sakniedēti caurumiem pa virsu...brr... Tur kur bija mēģināts kaut ko metināt metinājums jau sen bija atnācis vaļā. Citi jau teiktu - tolmets, bet man vajadzēja pieredzi šinī jomā, tāpēc arī ķēros klāt. Tagad tā vājprāta labošana beidzot aiz muguras. Par pārdošanu gan pašlaik nevar būt ne runas jo darbs ir ieguldīts milzīgs. Kad būs skate izieta - gan jau raksts arī parādīsies jo bija dažas vietas ko bija grēks nenobildētemotion

Bet par tavu rakstu +

15 0 atbildēt

atšķirība tāda , pārdodot neko neslēpu, teicu atklāti visu kas ir kas nav un galvenokārt ka viss slikti! pārpircējiem jau vienalga, ka tik izskatās labi!!

13 0 atbildēt

Ja busiņa pircējs šito izlasīs, tad skaties, ka Tev nesapūš makrofleksu visos caurumos! emotion

10 0 atbildēt

Un pēc tam SS'ā - "Jauna skate, tikko no Vācijas!"  emotion

   
10 0 atbildēt

Gribu Sašas komentāru šeit redzēt emotion emotion 

9 0 atbildēt

Tev pa ausīm vajag sadot par šitādu darbu, paši sūdzas kad mēslu nopērk bet paši ar tādus sūdus taisa. un ja skatē čalis paklauvēsies gar apakšu to makrofleksu ātri uzraks un 3 garantēts, protams nav jau tava problēma bet nu par tādu darbu ko esi izdarījis tik par ausī jādod.

10 1 atbildēt

un pectam pardod! taadus lopus vajadzeeto norakt!!!!!

9 1 atbildēt

Lai dievs nogrābstāsemotion

6 0 atbildēt
Es ar vienu vecu Fiestiņu šitā iegrābos. Sapuvusi kā elle,izstāstīju saimniecei kas par lietu,bet šī nepakam Tolmetizēt. Mēnesi jājos metinot un taisot,bet tante godīgi samaksāja,un nu jau astoto gadu vīlē,un nesūdzas. Nesen pilsētā satiku,apskatīju mašiņu,un nekādas vainas.Bet mācība tika.
5 0 atbildēt

Oh, makroflex. Kaut kad biju aizdzinis savu tālaika Ford Escort pie metinātāja, kad braucu pakaļ, saka - iepriekšējam labotājam rokas jānorauj, sāk metināt, bet izkusis makrofleksis pil acīs. Pieņemu, ka dieeezgan nepatīkami

4 0 atbildēt

D.ir.sā darbs un materiāls. Šo varēji smuki sataisīt un droši tirgot, vai pats braukātu. Šie vēl ir tie neiznīcināmie dīzeļ merši. Sencis arī iegādājās mašīnu, aši un lēti vajadzēja ār ko dir.su vedāt. Renault megane ar makrofeksu sliekšņos, kuri sakniedēti, nevis metināti, Firewallā arī putas. bet bagūzis izpuvis. prestkartons uzlikt un aizsmērēts ar silikonu. Rokas tādiem noraut. Baloniņ krāsa jau līdzīgi, bet ir paciešams

3 0 atbildēt

Reāli Tev rokas aplauzt vajadzētu, smērēt tālāk citiem šito mašīnu...

1 0 atbildēt

man arī gadijies nopirkt līdzīgu auto. audi a4 1998g. zem pedaļiem putas, lūza pušu pie pakaļējā tilta. no sākuma ilgi nevarēju saprast kāpēc aizmugurējie tepiķīši slapji un pazūd salona apgaismojums, ta tur jau viss ūdenī ar visiem vadiem.emotion

1 0 atbildēt

Tautas valodā vienkārša pielabošana, pareizi jau tas nav, bet ko darīt ja gribās smukāku ciparu iesist. 

1 0 atbildēt

Apmierināts , ka iesmērēji? emotion

0 0 atbildēt

merši vispār palikuši par opeļiem un opeļi par meršiem, vismaz tie tautas klases aparāti

0 0 atbildēt