local-stats-pixel fb-conv-api

Gatavojoties 9.maija parādei, jeb jaunā Krievu kara tehnika!27

387 3

Šogad ir pienākusi 70.gadadienā kopš Otrā pasaules kara beigām un Krievija ir plānojusi īpaši lielas svinības lai parādītu pasaulei cik ļoti tā varenāka, attīstītāka un visādi citādi foršāka par karā zaudējušo Vāciju. Ja neskaitām Putina baikeru „Nakts vilki” „veiksmīgo” braucienu uz Berlīni, tad papildus tam šogad Krievija demonstrēs savā militārajā parādē jaunu militāro tehniku.





387 3 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://englishrussia.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Viss špikots no citiem, bet analogu nav!emotion

29 1 atbildēt

Bumerangs lidos atpakaļ šaudīdamies.

17 0 atbildēt

Vielielākā kļūda ko visi ir darījuši karojot ar Krieviju novērtēja viņu par zemu. 

18 2 atbildēt

bet vienlga krievm parādes ir baigi iespaidīgas. Katru gadu skatos.

6 0 atbildēt

Netā nesen lasīju ,ka parādes mēģinājumos Armata pāres reizes esot noplīsis...

6 1 atbildēt

Jā noteikti.Tas ne kas ,ka tā ir tā pati CCCP tehnika nevis Krievijas ,tikai pārkrāsota un "nobļauta"ka "citu analogu nav"  aga gandrīz apdirsos un noticēju...Paskataties uzmanīgi iepriekšējās parādes un uzmanīgi ieklausaties tajā muldēšanā,ticiet man būs par ko ierēkt...

6 2 atbildēt

Teiksim tā- Krievi protams (atšķirībā no mumsemotionsmi: spēj vismaz kaut ko pieražot savam militārajam potenciālam...

BET, priecē tas, ka vācu tanku salīdzināt ar krievu tanku ir tas pats, kas mersi salīdzināt ar ņivu....

Protams, ka var spekulēt... Protams, ka 3-5 slikti tanki uzvarēs 1 labāku tanku... Tikai uz doto brīdi Krievija sevi ir izzagusi tik tālu, ka šādu bruņojuma attiecību viņiem nesasniegt tuvākos 100 gadus. Un arī tikai tad ja Putins atjaunos gulagu sistēmu- kur darbaspēkam nebūs algas jāmaksā... emotion

4 1 atbildēt

Visus kas karoja ar krieviju sakāva nevis krievi bet krievija emotion

paskaidrošu- napaljons, vacieši, nacisti visi iegāja līdz maskavai itka galvas pilsetai -pilsētai ar lielakajam bagatībām-citā valstī ja to sagrābj pārējā valsts krīt a tur ko viņi atrod- NEKO viss jau izsaimniekots un izzagts. Nav neko est ne ko kurinat ne ceļi pa ko aizmukt atri prom vai piegādāt palīdzibu un papildinājumus... nav kur sprukt emotion pec tam jau bada un sala novardzinatus apvaca emotion  

3 1 atbildēt

Es gan lielo komentētāju vietā tā neapdirstu Krievus.

Ja palasot vēl informāciju no citiem avotiem tad var uzzināt arī daudz ko citu.

Sāksim jau ar to ka Armata tā ir platforma pīlnībā jauna, kuru sāka izstrādāt vēl 90x gados, naudas trūkuma dēl protams ievilkās ,bet kā redzam uz priekšu tomēr iet. 

Uz doto brīdi cik ir zināms neviena cita valsts kopš pagāšā gadsimta nav anonsējusi neko līdzīgu.

Ja visi tanki piemērām Krievu sākot no T-64 līdz T-90 MS ir vnk viena tanka modifikācas un uzlabojumi kuriem ir vienas un tās pašas slimības, tad šis ir pilnībā no jauna izstrādāts tanks.

Protas tas ir tikai prototips,jā arēji viņs vēl mainīsies un tiks uzlabots. Armijā viņu plāno sākt atgādāt tikai 2020 gadā, jo vel vajag testēt un testēt.

Zviegt par to ka viņs tur nosplāpa ir vnk muļķīgi jo tehnika ir galīgi jauna, iespējams jauns motors un transmisija un ar viņu ir jāmācās strādāt.

Kads tur rakstija ka Krievu tanks ir sliktāks par vācu. Nespēšu piekrist pilnībā, ja šauj atrak, atrums gandrīz vienāds. Aizsardzība to neviens nevar pateikt kam ir labāka, jo īsti par to nerunā un neko neatklāj. Tur pretīm Krievu tanks ir vieglāks, žigklāks, spēj veikt lielāku noskrienu un šauj uz 2 km tālak, bet ar jaunajām raķetēm uz 4 km tālāk. Tapēc vācu tankam diezvai izdosies pienākt tik tuvu lai izšautu.

Ja runāt par armijas profesionalitāti, tad lai te daži nedomā ka Krievijai ir joprojām tā pati PSRS stantartu armija. Ja viņiem ir obligātais dienests, bet viņs ilgst vienu gadu un ir domāts tikai lai iemācītu tautu lietot ieroci un tehniku. Visa pārērjā armija jau ir pārvesta uz profesionālo algotņu armiju. Tapēc cerēt ka viņi nav sagatavoti ir diezgan naivi. 

2 0 atbildēt

 Ja Krievijā nebūtu tādu dabas bagātību, vīņi vispār dzīvotu, kā Ziemeļkorējā, jo attiecībā pret viņiem pieejamajiem resursiem viņi neko ar lielu pievienoto vērtību neražo, ja neskaita militāro tehniku.  Gandrīz visa nauda no resursiem tiek tērēta militārajai tehnikai, kādu daļu no no naudas savāc daži izredzētie, lai atbalstītu vācu un amerikāņu māšīnu rupniecību, un grašus atsviež tautai. 

2 1 atbildēt

'' neskatoties uz to, ka vairāki no šiem tankiem saplīsa 9.maija parādes mēģinājumā ''

kā to saprast - 9.maijā ?? Tagad ir tikai 5.maijs . emotion

2 1 atbildēt

Reaktīvās bruņas nav tikai Krievu populāras, tās ir pasaulē populāras...derētu pastudēt ko reaktīvās bruņas dara, un kāpec tādas tagad liek uz veciem tankiem. Jaunajiem iespējams tāpēc, lai svaru noņemtu, un šis ir aizstājējs tam.

1 0 atbildēt

Kāds man var paskaidrot kapēc uz visiem tanku lielgabaliem ir aptīts tas tepiķis?

0 0 atbildēt

Krievu tanku kvalitāte 

salūst jau 9.maija parādē emotion

3 3 atbildēt

Nu...vai vēl ir kāds kas turpina tagad domāt, ka tikai tāpēc, ka tanks labi izskatās ir sūdīgs, un uzskatīja, ka Kreivija ir baigi labāk nekā citiem ? Skatos ka šiem beidzot arī dizaineri parādījušies un izskatās moderni un praktiski...

1 1 atbildēt
Plus par rakstu.Analogu nav tas nozime,tadi sudi ir tikai mums.
1 2 atbildēt

kas ir Latvijai?

6 24 atbildēt