local-stats-pixel fb-conv-api

Ford Shelby GR-19

38 1

ŅEMOT FORD'S PERFORMANCE CAR FUTURE IN NEW virzienā

Ford Shelby GR-1 koncepcija rodas no ilgtermiņa līnija Ford sniegumu projektu auto un ātri nosaka sevi kā vienu no modernākajiem un progresīvus priekšā dzinēju, divu sēdeklis, universāla tipa supercars. Šis darbības modelis sasniedz labāk atspoguļo reālo situāciju ar 605 zirgspēku, 390-kuba-inch visas alumīnija V-10 dzinējs, ceļu pārbaudīta versija Ford GT apturēšanu un satriecošu jaunu pulēta alumīnija iestāde.

Juteklisks, pilnīgi proporciju un pilnībā modernu, tas liecina, auto pamatā panākumiem Ford Shelby Cobra Concept - 2.004 North American International Auto Show (NAIAS) "Best in Show" uzvarētājs - un stiprina Ford pastāvīgo apņemšanos izpildi.

Shelby GR-1 koncepcijas nosaukums godina gan snieguma lielā un "Grupa Racing". Šī unikālā emocionāls amerikāņu sporta auto dizainu ir Ford neatlaidīgo vēlmi ietvert jaudīgus, ierobežota ražošanas speciālists superauto tās lineup. Sākumā nāca klajā kā projekta īstenošana ir Pebble Beach Concours d'Elegance augustā, Ford Shelby GR-1 koncepcija ir sporta auto salute uz "performances".

"Perfect Body ar gludām, shimmering alumīnija āda, jaunā Ford Shelby GR-1 koncepcija ir ritošā skulptūra, kura skaista, plūstošas līnijas apmelot izejvielas, dzīvniecisks V-10 wedged ar kapuci," saka J. Mays grupa Vice President of Dizains un galvenais radošs darbinieks. "Šis jēdziens maiņās rīki un ņem Ford veiktspējas automašīnu nākotnes stājas jaunā virzienā."

Shelby GR-1 ideja apvieno mūsdienu skulpturālo virsmu un pieglaust muskuļu universāla tipa dizainu. Visi sarežģītu mechanicals šīs ārkārtas kupeja ir iesaiņoti pieglaust alumīnija ādas kreisajā tukša un pulēti spilgts. Rezultāts ir tālredzīga superauto ar uzmanības piesaisti Ford klātbūtni un Carroll Shelby iedvesmu.

Samērīgs ārējie

Ford Shelby GR-1 ir muskuļots, atlētisko dizainu ar sen kapuci ka uz maisījumiem nemanāmi stājas asaras formas kabīne ar universāla tipa jumta līnija un kas augšējo spārnu līniju. Auto izskatās kā tad, ja tas ir kustībā, pat ja tas stāv joprojām.

Optimizēta riteņu arkām un kompakts pārkares definēt pārsteidzoši nostāju, kamēr spēcīgs plecu līnija un gludas, taut virsmas izteikt automašīnas graciozs vēl sportisko raksturu. Pulēta alumīnija virsbūves paneļi tālāk izteikt ļoti skulpturālo virsmu un noteikt emocionālo proporcijās, dramatiskā veidā.

Priekšā Shelby GR-1 koncepcija dominē gaisa ieplūdes atveri un gaisa plūsmas sadalītājs, vēršot atdzesē gaisu dzinējs platformas un riteņu akas, kamēr gaisa atveres augšējai virsmai kapuci izplūdes karstu gaisu no radiatora. Papildu uzņemšana un kanāliem perforēt ķermeņa pusē, lai nodrošinātu, dzesēšanas visā.

Priekšējo stūri Shelby GR-1 dominē ievērojamas priekšējo riteņu Wells mājokļu 19 collu riteņi un riepas, un trapecveida High Intensity Solid State (svilpt) galvenajiem lukturiem, kas peldēt virs riteņu arkām. Šis ļoti tehnisks apgaismojuma pakete nodrošina spēcīgu apgaismojumu ļoti kompaktu kopumu, kas ļauj brīvi dizaina neupurējot nakts vadītāja redzamību.

In rear, atšķirtspējas Kamm asti tapers lai uzlabotu vēja pretestības un funkcijas integrētu pārraides dzesētāju noieta tirgus un zemes sekas Venturi caurulei. Tas sīkāk noteikts spēcīgs ieliektas sadaļu rakstā vertikālo taillamps.

Shelby GR-1 koncepcijas sēž uz 19 collu 12 spieķu slīpēto alumīnija diski un funkcijas Goodyear 275/40R-19 riepas priekšā un 345/35R-19 riepas ar aizmuguri, sajūgts ar unikālu Riepa IQ ™ sistēmu, kas ļauj vadītājam kontrolēt precīzas riepu sniegumu.

« 1  2  3 »
38 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Fordiem daudz labu mašīnu ;)

2 0 atbildēt

bomba

2 0 atbildēt

atbildot uz 123123 komentāru " Auto vienreizēji skaists. Bet tas tulkojums... " tas saucas : google translate

2 0 atbildēt

Labs. emotion

2 0 atbildēt

Auto vienreizēji skaists.

Bet tas tulkojums... Jebal, kur tik briesmīgu tekstu var ielikt rakstā??? Autor, tu pats lasi, ko liec iekšā???

1 0 atbildēt

butu kkur to shelby zimi ielikuši..

0 0 atbildēt

atbildot uz Nickey komentāru " butu kkur to shelby zimi ielikuši.. "

tieši tā niknāk izskatītosemotion  

0 0 atbildēt

nu ko 

tagad visi miizhat biksees?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt