local-stats-pixel fb-conv-api

E38 augšāmcelšana. III daļa.68

Raksts pacelts ! Sveiciens Spokiem! Ne raksts, drīzāk infa tiem Spokiem dzelžumīļiem, un arī tiem kam rokas no pareizās vietas aug, kas pats savu autiņu grib saglābt vai vienkārši uzfrišināt, lai ilgāk iet.
Pēc pirmajām daļām daudzi jau gaida un bombī mani ar vēstulēm par procesa turpinājumu. Par tik cik patreiz plosos trijās vai pat četrās frontēs vienlaicīgi, lietas bīdās ne tā kā man gribētos, par nožēlu cilvēkam ir tikai divas rokas. Iepriekšējo nakti normāli atrāvos pa savu darbnīcu, septiņos no rīta beidzu un pie viena materiālu turpinājumam sagrābstīju.
Nonācu pie nākošās opcijas, Šuvju mastiks, Pretakmeņu klājiens un Pirmskrāsošanas piegruntēšana. Lūdzu bargi nesodiet par ķeburainajiem video, bet pasmieties gan ir veselīgi un smiekli visiem nāks tikai par labu. Neesmu profesionālis, kad jau pāri pusnaktij un iet trešā maiņa nonstopā ir pagrūti filmēt, strādāt un vēl kaut ko sakarīgu iekomentēt, kad fonā MTV cauru nakti un prātā citas lietas. Pirmais video par Pretakmeņu klājiena uzklāšanu:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Grubulis.mp4.html

Otrais video apmēram parāda Pretakmeņu klājiena uzklāšanas veidus, var klāt arī uz sliekšņiem un citām vietām, bet manā gadījumā nāk sliekšņu uzlikas, tādēļ klājiens būs tikai uz iepriekš apstrādātām un nogruntētām sāpīgākajām vietām:

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/GrubulisII.mp4.html

Trešais video, Pirmskrāsošanas piegruntēšana, galvenais jāskatās lai metāls nav nekur pliks, vietām kur slīpējot ir izrauts līdz metālam ar otiņu iepriekš jāuzklāj Skabā grunts, kā arī nedrīkst aizmirst par attaukošanu :

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Gruntana.mp4.html

http://spoki.tvnet.lv/automoto/E-38-augsamcelsana-IV-dala/538748

1450 7 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Es esmu vienīgais, kurš liek automātiski + un tad tikai lasa? Malacis Saša.

93 6 atbildēt

Tev jāiet uz arodeni studentus mācīt ! emotion

35 0 atbildēt

Super.

p.s. es arī saku, ka visām lietam ir savs dievs, Tev tehnikas, man alus dievs :D

32 1 atbildēt

Paldies Dievam Piektdiena un kārtējais Sashas raksts ir klāt! emotion Labs, skaists un kvalitatīvs darbs! Paldies par padomiem un sniegto informāciju, kā arī visā visumā, ka dalies ar Spokiem savā paveiktajā! emotion Veiksmi darbā un gaidīsim gala rezultātu ar vislielāko nepacietību! emotion

19 0 atbildēt

Mīnuslicēji ir skaudīgi tizleņi kuriem rokas aug no pakaļas!

16 0 atbildēt

ble es to bembi no tevis nopirkšu :) :D 

14 1 atbildēt

Ja kko krāsošu vai darišos, tad jautāšu tev, jo esi šīs profesijas Guru. 

PS. Paņēmu visus šos rakstus pie Favorites, jo noderēs.

11 0 atbildēt

Nu vo , šeit  var atrast normālu infu ko , kā darīties malacis un paldies , noderēsemotion

8 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Zvērā gabals Saša!! Dažbrīd bij grūti skatīties ko rādi, jo vicināji kameru gar tām beibēm, bet varu droši apgalvot, ka esi viens no pirmajiem spokiem, kas šādi dod padomus un pat iefilmē darbu!! Liels + Tev!! Ceru būs arī nākošās daļas un ,kad visbeidzot būs finiša taisne, tad jau būs jānosvin!! emotion

7 0 atbildēt

Izlasu jau trešo daļuj pilnībā un apskatu vidakus un tiešām gūstu  noderīgu info kā savu retro kasti restaurēt. Takā malacis saša.

5 0 atbildēt

nezinaaju ka pa MTV skan krievu dziesmas :D:D

4 0 atbildēt

izskatas baigi ķēpīgs pasākums!

3 0 atbildēt

Es varētu pieteikties par operātoru ! emotion 

3 0 atbildēt

tiesam Sasam visu cienju, skatoties pec darbiem, kas paveikti, liekas ka tiesam cilvekam zelta rokas, jo labi auto krasotaji, nav pudeles - apkart nemetajas 

2 0 atbildēt

+ malacis! domaju veeelak noderes kad auto buus!

2 0 atbildēt

Tu esi SENSEJS emotion

2 0 atbildēt

stulbi, ka tikai vienu + var ielikt

automātiski + ja redzu Sašas semeru!emotion

2 0 atbildēt

Tā tik turēt! :D

2 0 atbildēt

Uh cik tas grūts darbs to visu darīt ar rokām. Bet tas ir to vērts. Pagājušo gad pati piedalījos šādā procesā. Nācās kārtīgi strādāt. Un laika ar bija maz. Bet tagad mana mašīnīte ir atguvusi savu originālo krāsu un man ir par to prieks.  

Pacietību un veikmi šajā grūtajā darbā. emotion

2 0 atbildēt

Tāda ierosme! būs arī savējais jadzen garāžā! 

2 0 atbildēt