local-stats-pixel fb-conv-api

Cik izmaksā Passat CC (1. daļa) Lielais remonts4

25 2

Hei! Atsāku filmēt video sēriju "Cik izmaksā auto" un šoreiz apkopošu sava auto remonta un daļu izmaksas.

Iečekojiet mūsu Instagram: https://www.instagram.com/thekwademode/

Laikojiet, abonējiet un paldies par atbalstu! emotion

25 2 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Pa lēto esi ticis cauri, tādi sīkumi, sajūgs ar saprotama lieta. Citiem tā neveicas un pēc iegādes labo kārbu vai dzinēju, vai abus. Kondiška ir sāpe pat svaigiem auto!

2 0 atbildēt

Nevēlos šeit sākt nekādu strīdu par krutākajiem auto, bet no savas pieticīgās pieredzes un izpētītā varu ieteikt vienkārši netērēt naudu wolksvagenos, bmw, audi un mersedesos. Sorry, bet tie auto sen ir zaudējuši japāņiem - visos rādītājos. Saprotams, ka auto, tāpat kā daudzas citas preces, ir gaumes un stila jautājums, bet ja reiz šajā video runā par racionālām lietām (izmaksas), tad IZDEVĪGS pirkums nekādā gadījumā nebūs VW, Audi, BMW vai Mercedes. Šie visi ir pārmaksāti auto. Gudrs cilvēks vienmēr skatīsies cenas-kvalitātes attiecību un no vāciešiem jau sen Opel vairs nav apsmiekla objekts, bet gan visprātīgākais (jo kvalitatīvākais) variants. Japāņi, protams, ir cits līmenis.

Pats esmu pārbaudījis Mazda (12 gadus): nekādi kondicionieri, nekādi sajūgi, nekāda elektronika, ātrumkārba vai kas cits problēmas nerada. Visiem zināmā rūsa - tas jā. Bet tas izmaksas nerada. Nobrauks 20 gadus un dosies pelnītā atpūtā.

1 0 atbildēt

silts ieteikums .... saac leenaa garaa pats skruuveet autinju.. pilns internets ar pamaaciiibaam ... sanaaks leetaak ..

1 0 atbildēt

Tāda komēdija emotion emotion

"Meistars mašīnai  uztaisīja to mašīnas dator diagnostiku un izrādījās, ka nobeigusies tā lambdas zonda"!!!!  emotion  teksts pa rubli, vecīt, mācies runāt, citādāk , tā smieklīgi izklausās emotion emotion 

Man bija izdegusi tā spuldzīte emotion

Samainīju to sajūgu emotion

Kompresorus kondicioneiriem var atremontēt emotion

"Meistars izņēma kompresoru un teica, ka ar mašīnu nevar braukt - nezinu kāpēc" ?????????????????????????????????????????? kas tas ir.....tu vispār kaut ko no mašīnām rubī????? 

Sajūga komplekts 356 EUR viņam esot ļoti dārgi emotion emotion es savam amerikānim par 850 EUR visu jaunu saliku, bet tu te čīksti par 356 EUR emotion

1 1 atbildēt