local-stats-pixel fb-conv-api

Čau čau, gribētu zināt jūsu domas!46

152 3

Nu jau kādus 6 mēnēšus esmu īpašnieks mazdai 323f 2.0 benzīns,un vēlētos zināt jūsu domas ,celt mašinu augšā pa savai modei,vai pārdot/samainīt!

152 3 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Es.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

apmēram no sērijas, man šodien izmīlēt sievu vai aiziet padupsēt mīļāko, sieva baigi foršā, bet mīļākajai tādas formas ....  

īsts vecis nesūdzas par sievu un mašīnu, jo pats izvēlas, pats paņem, un pats tiek vaļā, jebkurā gadijumā, taisīt kautko, īpaši sportam, nav lēti, īpaši, ja netaisa pats.   Ja ir šādi jautājumi, tātad nav pietiekošas ticības un pārliecības par sevi, ieteiktu savest šo auto normālā braucamā stāvoklī, paņemt dzīvokli un padzīvot atsevišķi, piekrāt pieredzi, padauzīties pa pasākumiem, pa darbnīcām, tad šādu jautājumu nebūs, būs vīzija, un būs rīcība.

26 0 atbildēt

Dod prom kamēr rūsa pa visu perimetru nav izlīdusi, kad tas notiks tad nāksies mainīt niku no Slnkais Sliņķis uz  Čaklais Drāzējs     emotion  

Veiksmi   emotion  

17 0 atbildēt

Priekš kam tev BMW? Tāds pats rūsas gabals kā MAZDA!

17 1 atbildēt

Ja jautā viedokli- Es diez vai pirktu mazu, cietu, neekonomisku (jaudas ziņā arī priekš 2.0 nav nekas spīdošs ) auto, ar potenciālu sapūt divu gadu laikā (pietiek pabraukt pa granti un pēc tam ziemā pa sāli).

P.S. Ir ģimenes lokā bijusi 323F Ba 2.0

7 0 atbildēt

Tā tava mazda pēc dažiem gadiem izskatīsies, kā zemāk pievienotajā attēlā  emotion 

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--cusvnzc6--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/807397732253089605.jpg

4 0 atbildēt
Ehh, kārtējais tīnis izdomājis taisīt savu "projektu" kuram nav ne mazākās nojausmas cik kas maksā, un cik laika paņem. Pa 70€ bamperi ar rullīti un Pinotex krāso. Pārlasīt dzinēju, skaitļi sākas no 300, ja ir jāmaina piemēram cilindru čaulas vai virzuļi/gredzeni tad tas cipars tik no 1000€ sākas. Driftēt sagribēja, NEVAR nopirkt driftam derīgu auto par 1100€, nevar un viss, neviens ar 320 nedrifto. Kārtējo reizi, atkal nav ne mazākās nojausmas par izmaksām. Mans ieteikums, aizej tēvam šito ideju izstāsti, dabūsi pa ausi, varbūt uz zemes nolaidīsies. Un beidz skatīties Fast and Furious.
2 0 atbildēt

tad būs jātaisa rat style auto emotion

2 0 atbildēt

Par max 600 eur paņemtu tādu palauzt ziemā. Bet pārdot ir grūti. Ir pusgadu nobraukāts ar 323 1.5 benzīnu. 

2 0 atbildēt

mazda ir viena no pēdējām, ko iesaku iegādāties. jāpaņu sliktākais gals, no savas un daudzu paziņu pieredzes saku.

2 0 atbildēt
Galvenais, pieraksti pa kuriem ceļiem plāno braukt ar to bembi. Lai zinātu kur man nerādīties.
3 2 atbildēt

Man šķiet tu kaut ko fantazē vai arī yutubē video esi pārskatījies

1 0 atbildēt

Ja nav mašīnas tad nav, šī miza nav no tām labākām. Tiec no viņas vaļā pēc iespējas ātrāk. Un ņem kādu sakarīgāku tikai ne BMW tam ritošais galīgi netur un visu laiku kautkādi sīkumiņi plīst, kas apmēram maksā +- 50 eiriki.

3 2 atbildēt

Nan ar šāda mazda bija... kādus 2 gadus nobraucu, Nenormāli rūsē, caurumi grīdā, sliekšņos, arkās kā šveices sierā. Pēc ziemas sāksies tev visas problēmas un vizītes uz servisiem, autiņš nav domāts LV apstākļiem.

Ja neēsi jau diezgan ieguldījis, tiec ātrāk vaļā, bet ar jaunu tehnisko nebūs viegli.

Bet pirkt to suuda žurku... pfff, ar tiem jau braukā sīkie puišeļi, tiko dabūjuši tiesības, lai savā pagalma rajončikā var saulītes pamētāt, mazo blondīņu priekšā. 

paskaties kaadu norm sapratigu vāģi

0 0 atbildēt

šeit nesen bija raksts ka vienam čalim kuram arī ir mazda ir sarusējušas aizmugurējās amortizatoru glāzes.

0 0 atbildēt

nelasīju citu komentārus, bet cik man ir zināms, japāņu mašīnas (ar izņēmumiem) kalpo 13 gadus, pēc tās var izmest miskastē kā tukšu piena tetrapaku, jo pat šrotā neņem.

Žurka ir lielāka par huļiganku, bet pievienotā vērtība nekāda + tad ir jābūt galiem pie apdrošinātājiem, lai uzzinātu cik desmiti avārijas ir bijušas. Var jau paveikties, un tikt pie pensionāra autiņa, bet pēc manas pieredzes tie vairāk braukā ar MB E klasi, audi A6 un BMW 5 sēriju.

0 0 atbildēt

rūsas gabals 

0 0 atbildēt

Kādu auto tu gribi, tas jau atkarīgs no tevis, cik ir liels tavs budžets, cik plāno ieguldīt, vai patēriņš svarīgs, dīzelis, benzins, motors. To grūti teikt, katram ir savādāk. Vienīgais ja tu gribi ņemt tādu pašu mašīnu , noteikti ka e36, pa lētā naudām viņas arī būs tādas pašas ka mazdas , bez jaudas, sapuvuši sliekšņi un NOMOCĪTI. Labāk skaties uz kautkādu e39 , varbūt maksās kādi 3k + bet vismaz būs kvalitāte, un nebus jaiegulda uz katru TA tik daudz ka mazdai.

0 0 atbildēt

Nav ne vainas mašīnītei  emotion 

1 1 atbildēt

Montāžas putas!

0 0 atbildēt

Tad jau laikam ,ka salabošu tik daudz lai izskatās pieklājīgi,un tad mēģināšu pārdot emotion un kamēr pārdošu nedaudz personalizēšu un parādīšu savu gara darbu spcēni emotion

0 0 atbildēt