local-stats-pixel fb-conv-api

Bez rozā brillēm. (Raksts dzelžumīļiem).50

Lai saplīst visas manas krāsu burkas ! Atkal sacepos, atkal uz grābekļa, atkal briest ieberziens.... Štrunts par visu, bet mīļie cilvēki ! Autiņa ņemšanai jāpieiet ne mazāk rūpīgi kā sievas izvēlei ! Ja pašam rozā brilles autiņu pērkot uz acīm, tad vismaz kādus zinošākus čomus var līdzi paņemt lai tie kritiskāku aci uzmet nolūkotajam spēkratam. Tāpat var aizbraukt uz diagnostiku kādā servisā vai par mazu bet taisnīgu samaksu uz CSDD tehniskās skates vietu.

Deviņdesmitajos, kad godīguma un morāles principi nebija pirmajā vietā, itin bieži nehumānā aroda brigādes pārstāvji treniņbiksēs mani aicināja līdzi palīdzēt izvēlēties autiņu pie pirkšanas, kad tika ievesta kāda jauna partija. Gadījās pat tā, ka no četrpadsmit atvestajiem autiņiem nebija nekā jēdzīga ko paņemt, katram atradās kur piesieties, vienīgais ko varēju ieteikt ņemt bez pārdomām, apskatot visu strīpu ar spēkratiem, tā bija BMW zīme. Ar laiku situācija nonāca pat tik tālu, ka ieraugot mani pārdevēji negribēja laist Rumbulas un Tenisa Kortu autoplačos, tiklīdz viens mani ieraudzīja, tā uzreiz visus blakusesošos plačus apzvanīja : Ieradās tas ūsainais ar rentgena aci kurš mums te visus klientus biedē !

Patreiz tieši darbojos ap pirms gada pirktu autiņu. Cilvēks nopirka, pabrauca kādu laiciņu un nonāca neapskaužamā situācijā, sāka vairākās vietās parādīties rūsiņa. Rakstiņa gaitā mēģināšu vismaz aptuveni pastāstīt kam būtu jāpievērš uzmanība lūkojoties uz auto. Apmēram šāds musturs man šeit sākumā izskatījās : http://vid1270.photobucket.com/albums/jj608/Aleksandrs59/Bembis_zps9zmq9yin.mp4

« 1  2  3 »
575 2 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Šito šrotu vajag atdot "mutes braucējam" Bargajam Leonam, lai pūš ar sauso ledu vai smilšu strūklu visu autiņu, nu kā tur bija pēc viņa "īstenās krāsotāju tehnoloģijas" emotion

21 0 atbildēt

nu zini. man pērkot Autiņu atlikuši divi varianti.  jāpērk jauns vai jaalgo tevi pie pirkšanas.

11 0 atbildēt

Tikko tiki vaļā no merša un nu atkal viena Ruslans klāt!emotion

Lai veicas!emotion

9 0 atbildēt

Jautrības maz.Kā saka,sap,darbs un materiāls. Otra savārītos sūdus vienmēr tizli strēbt.

Priecīgus Jāņus!emotion

8 0 atbildēt

Skatos tev pēdējā laikā vieni vienīgi rūsekļi trāpās

8 0 atbildēt

Te vēlreiz pierādās tas, ka ne viss ir tā kā izskatās. Man te nesen atbrauca opelītis vecā astra. Tieši manā dzimenē, daudz laimes manemotion . Čoms bija domājis tik pāris caurumiņus aizmetināt. Tagad pieķēros klāt tā riktīgāk, uzdzinu uz rampas pameklēju kašķi un konstatēju, ka darbs būs daudz vairāk, ja tikai priekš TA grib taisīt. Sliekšņi uzsisti un sākuši pūt, virspusēja rūsa praktiski pa visu grīdu, visas četras durvis ar izpuvušiem stūriem, bagāžnieka vāks ar metams. Izpūtējam skrūves aplauztas, bet galvenais, ka sporta bunduli tomēr ir uzlikušiemotion  Tā varētu turpināt mūžīgi, ehemotion Ne velti man viens metinātājs reiz teica: ''Ja tev pārdevējs saka, ka vienu caurumu tik jāaizmetina, atceries - tā nemēdz būt...'' 

Velns, bij man golfiņam zem krāsas ar visādi brīnumi, bet putnu sūdu, kā šeit, gan nebija, tas man ir kas jaunsemotion

7 0 atbildēt

Vienreiz sanāca tā, ka atveda sataisīt pazīstams bembi pie mums (tāda baigā bembistu ģimene, citi auto pasaulē neeksistē, bet par mašīnām sajēdz aptuveni nulli)

Un tā kā brauc ielās, tā arī pērk auto - ātri un debīli

Tātad, atkāpjoties no cepšanās, stāsts tāds - dēls nopērk bembi jo redz ar vajag.. Bet nopērk ļoti lēti pārāk jaunu gadu .. ne brīdi pat neaizdomājoties, ka kaut kas varētu nebūt tīrs..

Izrādās nobraukums nogriezts no aptuveni 700k uz 230k (standarts)

Čalim braucot pārtrūkst zobsiksna.. Aprauj ko nu var apraut, saplēš ko nu var saplēst.. Tur vairs nebija taisāms, tur bija jākrauj jauns dzinējs iekšā.. Norūsējis ar līdz kiņķim .. Summas ? Pietiekami smukas, lai es personīgi Latvijā bembi neņemtu .. Tikai jaunu vai tādu, kam cena adekvāti liela

Stāsta morāle ? OBLIGĀTI ar zinošu braukt pirkt mašīnu.. Noteikti jāaizved uz servisu un ja auto ir tas iespējams, pieslēgt pie kompja palūrēt nobraukumu īsto .. Neesmu spečuks tīšanā, bet cik noprotu kompī izdzēst oriģinālo nevar.. 

It īpaši, ja pērc bembi .. nevajag tgd bembistiem sacelties un karu sākt, bet šis ir fakts, pie mums bembjus ļoti drāž.. tie auto netiek taupīti.. visas žurkas un piektās sērijas ir tā izkoksētas, ka dzinējam tur abi ja puse no reālā resursa maz vai ir .. Un visi lielie drifteri, kas sapērk sev svētdienas mašīnām bembjus .. 

Neko sliktu nesaku par viņiem - vienkārši fakts.. viņi beigās arī grib tikt no savām lamatām vaļā, un ar mūsu latviešu mentalitāti visticamāk centīsies iesmērēt kā labu, tikko no vācijas un ar vienu saimnieku kurš nav smēķējis salonā ..

6 0 atbildēt

Bembijam baigi traki bagāžnieks izskatas. Manejam ar bamperu līdzīga šaize, arī rūsa parādījusies bagažnieka grīdā.

Priecīgu līgošanu, bet man lūdzu slapju puisi, viss pārējais derēs emotion

5 0 atbildēt

Tev vēl kāda krāsu bundžā arī ir palikusi vesela, ka vislaik saki, lai tās tik plīst? emotion emotion

5 0 atbildēt

rūsa tevi mīl emotion 

4 0 atbildēt
Uh,labs.kad meklēju autiņu, pārsvrā skatījos uz tām šķirbām starp delžiem.
3 0 atbildēt

Sash, es jau neko nesaku, bet Tu diskriminē dāmas. Es izlasīju Tavu rakstu, un mani pat ieinteresēja visas tās lietas par automašīnām. emotionemotion

3 0 atbildēt

Raksts tieši laikā, pašm beidzot vajadzetu savu braucamo. tagad zinašu kam pievērst uzmanibu, lai neiegrābtos kā šī BMW īpašnieks. Kā sak kauti putni, rūķu nedarbus nebus viegli izlabot, bet zinot Sašu beigās būs konča.

2 0 atbildēt
JR avatarsJR

Mja,puisis ieberzās ar pirkumu. Šādi raksti un pamācības,es teiktu,ir zelta vērtē,lai varētu nopirkt sakarīgu auto. 

2 0 atbildēt

Tad jau man nākslies viņiem savu Opelīti parādīt....   emotion

2 0 atbildēt

Nekā tur sarežģīta nav, galvenais ir labi attīrīt virsmu, nožāvēt un tad klāt virsū. Ir ar otu klājams Bitumena maisījums un ir ar speciālu pistoli uzklājams, tas ir šķidrāks. Ja kaut kur ir rūsiņa, pirms klāšanas to jāizdrāž un grunts jāuzsmērē, kaut ar otiņu.

1 0 atbildēt

Iesācēja/krāsotāja jautājums: gribu pārkrāsot motorpārsegu un bamperi. Kādas sprauslas pistole ir jālieto? Man ir kaut kāds Depo monstrs ar 2 mm (ar atsevišķi regulējamu gaisa un krāsas plūsmu), vai derēs? Skatos ebay, tur var dabūt par interesantu cenu arī 0,8 mm, bet tikai ar regulējamu gaisa padevi. Vai tāda pistole kam der?

1 0 atbildēt
saša.... ja es tev iemestu bilses priekš pēdējās M.O.T (uk tehniskas apskates) , ja tu būtu miris , tu kapā abgriestos uz otriem sāniem.... biju a***enā antīgā auto izstādē redzēju 4x4 ford sierru
0 0 atbildēt

Šādas ir sekas pēc drātēšanas (rūsas tīrīsana ar drāšu birstēm) tehnoloģijas!

Jā sausais ledus tiešām noderētu un nebūtu kapi!

0 0 atbildēt

bet cik tādu auto ripo pa Latvijas ceļiem...

0 0 atbildēt