local-stats-pixel fb-conv-api

BMW e38 735iL durvju nomaiņa - Time Lapse Video4

118 1

Kādu laiciņu atpakal kāda dāmīte ielikās durvīs iekšā, tā nu man vienā servisā salaboja durvis, protams nāca pavasaris un vasara virsu un līda arā visādi brīnumi - rūsa jau bija standarta lieta un pateicoties nesamerigi lielajam spakteles daudzumam kurš tika uzklāts uz auto durvīm, saulē uzkarstot visas durvis savērpās un reāli vairs attaisīt vala nevarēja un tur pat nelīdzēja nekāda durvju regulācija un parējas stelles, tā nu es devos uz šrotu kur pa 60€ nopirku durvis no cita tāda paša BMW kā arī apakšmoldingu jaunu un slēdzeni, jo manējā kura bija cietusi avārija tā arī tika atstāta tur pat vecajās durvīs lai gan servisā teica ka vissas detalas ir nomainītas un uzliktas jaunas.

Rezultātā vienu vakaru pasēdēju un pamocījos un uzliku durvis kas man kopā izmaksāja 60€ + durvju apšuvuma knibulīši ko pasūtīju no ebaya pa 1€ (servissā durvju apšuvums man tika ļoti skaisti piestiprināts uz 2 plastmasas originālajiem knibuļiem kurus viņi līdz galam nesaplēsa un apakšu vini saskrūvēja man ar melnam skrūvēm kurām pa virsu uzsmērēja mastiku, tā lai nebūtu redzams apšuvumā tas ka tur ir kaut kas skrūvēts, lieki laikam pieminēt ka sapisa serviss man arī apšuvumu tādejādi.

Morāle am visam, ja jūs kādreiz ciešat kāda satiksmes negadījumā, labāk neizvēlaties apdrosinātāju lobētos servisus, jo tur strāda tiktiešam cikvēki kuriem aug rokas no pakaļas kā arī lielākoties kaut kadi appisēji, tā vietā izvēlaties naudu un dodieties pie Sašas, lai ar pašam nāksies pielikt klāt par to ka viņs sataisīs auto, tas katrā ziņa nebūs lēti. Tomēr tas būs lētāk nekā izvēlēties apdrošinātāju servisu un pēc pus gada vai gada tāpat doties pie Sašas remontēt savu auto.

Video tapā tā aiz gara laika noliekot uz statīva kameru un paeksperementējot kas nu beigās sanāks no tās time lapse, ceru patiks! :)



118 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

".. jo tur strāda tiktiešam cikvēki kuriem aug rokas no pakaļas kā arī lielākoties kaut kadi appisēji.." viedi vārdi!!! un BMW vispār labāk pašam taisīt vai vismaz klāt būt!

2 0 atbildēt

Kas pa dziesmu?

0 0 atbildēt

un Tu droši vien brauc ar Hondu...lai gan drīzāk ar tramvaju un pat tad par biļeti nemaksā!

0 0 atbildēt