local-stats-pixel fb-conv-api

B grupas trakuļi3

58 0

''WRC ir priekš puikām. B grupa bija vīriem.'' Juha Kankunens.

Noteikti esat dzirdējuši par leģendāro B Grupas ralliju. Šis raksts būs par tiem trakajiem cilvēkiem, kas toreiz brauca B grupā.

Cilvēki, kas brauca B grupā prata ārkārtīgi labi vadīt mašīnu. Gan pilotiem, gan stūrmaņiem bija lieliskas prasmes. Visiem dalībniekiem bija neticami refleksi un apbrīnojamas spējas kontrolēt milzīgu daudzumu zirga spēkus mazā un nevaldāmā auto. Kamēr mašīnas lidoja pār akmeņiem un tramplīniem stūrmaņi spēja pierakstīt trases leģendu. Pārinieku pienākums bija arī likt pilotam ticēt, ka viņi necietīs negadījumā un viss būs kārtībā. Tie toreiz, noteikti bija vieni no labākajiem rallistiem pasaulē. B grupas laikā tika pieprasīts, ka netiktu pieļautas kļūdas. Dalībniekiem bija jāsasniedz maksimums, jo mazākajām kļūdām bija ļoti smagas sekas. Teiksiet, ka jebkurā rallijā kļūdas var maksāt dzīvību? Ziniet, šajā bija vēl trakāk, šeit pat skatītāju drošība nebija pirmajā vietā.

58 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tie tiešām bija rallija zelta laiki, atceros ar kādām pūlēm tanī laikā pa kripatiņai vācām informāciju dzīvojot aiz dzelzs priekškara.

4 0 atbildēt
Ar tādām mašīnām varēja paļauties tikai uz savu meistarību un mehāniķu darbu. Visu cieņu.
3 0 atbildēt

Some say ............The Stig.(Clarkson).emotion

0 0 atbildēt