local-stats-pixel fb-conv-api

Auto izstāde 2014 Ķīpsalā. (sērijās).18

Sveiciens visapkārt ! Skatos, par Auto Exotica 2014 jau rakstiņš ir Spokos, Laifers pacentās, tikai ar aprakstiņiem viņam tā knapāk, tādēļ domāju, ka dubults neplīst. Pats arī biju iemaldījies pasākumā, iespaids labs palika, pasākums vairs nav aiz matiem pievilkts kā bija gadus atpakaļ, turpat visa diena pagāja nemanot un emocijas tikai pozitīvas.

Labi, ka paķērās līdzi fočiks, knipsēju uz nebēdu, kā saka, piemiņai un lai citiem būtu ko parādīt. Nezinu pat ko lai daudz stāsta, veči tic visam, vīri apšauba visu, jaunekļi zina visu.... Nu tad nedaudz pasākumu parādīšu no sava skatu punkta un pie bildēm vismaz kaut kādu ūdeni mēģināšu liet.

Lai bildes būtu pilnā izmērā vairāk par trīsdesmit bildēm labāk nelikt, tātad, ņemot vērā bilžuku daudzumu, nāksies cept vēl vairākus turpinājumus... Nu tad visu pēc kārtas, uz priekšu !

Turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Auto-izstade-2014-Kipsala-I/698601

« 1  2  3 »
372 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

a, ha ha ha, AISI teju katru dienu redzu savā pagalmā :D

5 0 atbildēt

Hehe, Vai tetovētu skaistuli ar saulenēm arī redzēji? emotion

2 0 atbildēt

Mazdai 3 bija diezgan interesanta krāsa, izskatījās, kā sarkana toņmaiņas. emotion

2 0 atbildēt

10. - Jā jā tehnika.... emotion

2 0 atbildēt
JR avatarsJR

Manuprāt Maserati nebūtu gluži korekti salīdzināt ar Mersedesu,BMW utt . It kā jau klase tā pati,tikai Maserati ir daudz ekskluzīvāks un daudz dārgāks arī emotion Maserati skaitāš ekskluzīvs auto,tā teikt,apgrozās pie visiem Ferrari utt. Tad jau drīzāk šis Maserati varēu būt konkurents DB9 vai Vanquish. Bet tā jau protams raksts ir labs,kā jau vienmēr. emotion

2 1 atbildēt
MJ avatarsMJ

Labais vecīt!!! emotion

0 0 atbildēt