local-stats-pixel fb-conv-api

Auto izstāde 2014 Ķīpsalā. IV turpinājums.21

Viss notiek, mūzikas decibeļi plosās, ik pa brīdim dzirdamas motoru skaņas, kas apliecina jaudu un liek sirdij straujāk pukstēt, gaismu un dūmu efekti... cilvēku spietošana... kaut ko līdzīgu nācās piedzīvot tikai F1 un Moto GP sacensību nakts tusiņos, bet tas ir cits stāsts.

Mazā elle benzīngalvām, ir barība gan dvēselei, gan viela pārdomām un idejām. Galvenais ir pozītīvi uzlādēties turpmākajam gadam, lai mājās var visu redzēto mierīgi sagremot, izbaudīt, iedvesmoties pašam jauniem projektiņiem un ar entuziasmu mesties iekšā jaunos darbos. Tikai pieredzes apmaiņa, strīdi un diskusijas ar domubiedriem, visa jaunā izzināšana un labs noskaņojums veicina darba ražību un personisko izaugsmi.

Uzmuļāju nelielu video :

http://s1270.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/Show_x264_zps5251307d.mp4.html

Ok, airējam tālāk pa izstāžu zāli :

Turpinājums : http://spoki.tvnet.lv/automoto/Auto-izstade-2014-Kipsala-Nobeigums/698618

« 1  2  3 »
630 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

šaša paradīzē nonācis!

25 0 atbildēt

26. Un pats labākais ka Zviedrija tas ir viss legāli. vienā video viens čalis pa ielām testēja Dodge Challenger. Nu kārtīgs muskuļauto kuru latvijā aizdzītu no tehniskās apskates kā suni, pat iekšā neļaujot iebraukt. Taisnā izplūde, superchargers, drošibas karkass utt. trases auto. Viņam komentāros prasija vai tas ir legāli tā braukāt, viņš atbildēja, ka viņu valsti nav  nekādi baigie aizliegumi auto jomā. Ar savu auto tu vari darīt ko gribi, Galvenais lai būtu gaismas, pagriezieni, drošibas jostas un skaņas signāls.  A tā var pārbūvēt kā vēlies, un droši parvietojies pa koplietošanas ceļiem.

4 0 atbildēt

Alusdzērajs labs vasarā siltā ar draugiem. :D

2 0 atbildēt

17. salona apdare kā brabus mersedesiem.. interesanti

1 0 atbildēt

Gribētu pats to POSITIVUS TAXI adotu visu lai dabūtu viņu būtu krutākais čalis rīgā.

0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Saša jau kā tāds LORDS pa LV! :D emotionemotion

0 0 atbildēt

Par 28. bildē redzamo drīzāk vajadzēja teikt, ka nevis amerikāņu, bet japāņu, jo Mazda jau ir japāņu mašīnu ražotājs.Raksts interesants un par to mx6 runājot, jāsaka, ka manā izpratnē mašīnas īpašniekam gaume draņķīga - to spoileri tik milzīgu uzlicis, es tādu savai tikai priekšā bamperim liktu par sniega šķūri ziemā.... emotion emotion

0 0 atbildēt

9. Lielbritānijā šis žests būtu aizvainojošs.

0 0 atbildēt