local-stats-pixel fb-conv-api

Audi A6 Quattro10

26 2
26 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

visu laiku vistizlākais audi C5 tā vēsturē - ar 4,2 benzīna dzinēju vēl ir ciešams, bet dīzeļi gan bija braucoši šroti - man rada gabalam bija S6 avant, gāja labi, nebija daudz problēmas, otram paziņam bija 2,5TDI, hlams. Rakājāmies pa tehnoloģisko procesu, atradām, ka ik pēc 100000km ir jāmaina rokeri un sadalenes, neder tikai kaut ko nomainīt, kārbai pilns ar gļukiem, vadības bloks atkarīgs no stabila sprieguma, un ka sāk kaut kas peldēt, tā viss aiziet pa pieskari. Bija priecīgs, ka nopirka, un ļoti laimīgs, kad pārdeva. 

Vēl nelaimīgāki ir tie cilvēki, kas nopirka ar variatora kārbu, tā netur pat garantijas laiku, kur nu vēl pēcgarantijas periodu, bet parasti šitā mēslukārba bija tikai priekšpiedziņas autiņiem.

3 0 atbildēt
Lūznis
6 4 atbildēt

Ko tu cepies, katram cilvēkam atbilstoši viņa dzivesstilam un naudas makam ir savs priekšstats un vēlmes par automašīnu un viņas aprīkojumu. Pieņemsim, es sāku ar passat, pēc tam iekāpu BMW un sapratu, ka passat gavno, pēc tam iekāpu volvo un sapratu, ka bmw neder priekš manis, pēc tam iekāpu audi, sapratu, ka audi neder priekš manis, nopirku atkal volvo 850 universālu 2.5 benzīns/ gāze ar visu, kas nepieciešams - ādas salons, kruīzs, kondiška, el logi, klima....daudz vietas, pietiekami jaudas un ekonomijas. Katram savs veči. Cits brauc ar 5.0 benzīnu un piekāš ekonomiju un rezerves daļu cenas. Es pēdējā laikā arī ņemu tikai un vienīgi dārgākās daļas volvim. Lēto galu vispār neskatos, vidējo arī nē, jo skopais maksā divreiz. Man teiksim pēc laika uzskati mainās un tagad jau sāku domāt - varbūt pamēģināt kādu kārtīgu amerikas vieglo, skatos uz Town Car, bet noteikti bez gāzes iekārtas, tā lai būtu tikai benzīns un tīri tikai eksperimenta pēc, lai dzīve jautrāka. Es teiksim nekad nepērku mašīnas skatoties cik viņai rezerves daļas maksā - man pie kājas cik, jo man naudas pietiek, manuprāt, galvenais, lai ir komforts, aprīkojums un viss....patēriņš jau atkal subjektīvs, bet kā jau minēju - katram savs.

0 0 atbildēt