local-stats-pixel fb-conv-api

Alternatīvas benzīnam19

160 1

Visi noteikti ir dzirdējuši, ka naftas krājumi uz zemes sāk beigties un agri vai vēlu būs jāpārriet uz kādu citu degvielas veidu. Visi vadītāji jau noteikti, ka būs ievērojuši ka degvielas cenas ļoti strauji kāpj un drīz iespējams jau pārsniegs 1 LS/litra cenu.

Šajā rakstā apskatīšu 4 degvielas veidus kuri jau tagad ir sākuši attīstīties. Testa stadījās ir arī citi, bet tie vēl netiek izmantoti.

160 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Gribētu redzēt cik daudz varētu nobraukt ar elektromobīli - 40 grādos... Uz krāsns sildīšanas vien puse jaudas pazustu... emotion

13 0 atbildēt

tiessam labs raksts emotion

6 0 atbildēt

Ja ir laba gāzes iekārta, gāze ir laba manta, un ja nēesi membists un neuztrauksies par jaudas zudumu vidēji 20%, kas, manuprāt nav nekas traks, ja nēesi apsēsts ar zirgiem, tad tīri ar gāzes iekārtu var sadzīvot.. + Rezervē var bendzīnu pieliet.

4 0 atbildēt

aizmirstat, nafta nekad nebeigsies :D

3 0 atbildēt

manam sencim gāze , pats prikolīgākais ja beidzas gāze tad var pārslēgties uz benzīnu emotion

3 0 atbildēt

Gāzes sistēma 500-900 latu?! Tu kārtīgāk tirgu izpēti. Jaunajām mašīnām, kurām motora vadība no tiek ar kompi tā sistēma varētu maksāt maksimums 600 ls. Bet vecākām ir daudz lētāk. Man pašam ir audi 80 b3 1.8 benzīns gāze. Sistēma izmaksāja mazāk par 300, ieskaitot uzstādīšanu, un CSDD pārreģistrēšanu uz gāzi. Un ekonomija ir acīmredzama. Patēriņš tāds pats kā braucot ar benzīnu, bet cena litrā, vidēji par piecdesmit santīmiem mazāka. 

3 0 atbildēt

Laba alternatīve ir iet ar kājam, katru dienu uz augstskolu turp un atpakaļ 20 km un vēl uz darbu, pie tam veselīgi

3 0 atbildēt

a kur paliek spirts to arī var izmantot kā degvielu un ir arī koncepts ka mašīna brauc uz saspiesta gaisa

3 0 atbildēt

Mans auto ripo uz gāzi motors 2.8i V6 ideāli ja pārēķina uz degvielu ap 6.5litri uz 100 km kur vēl labāk.emotion

3 1 atbildēt

elektrība varbūt ir lētāka, bet paši elektromobīļi un hibrīdi ir dārgāki. Hibrīda iegādi noteikti nožēlosi tajā brīdī kad vajadzēs mainīt akumulatorus - diez ko lēts prieks tas nebūs.  

2 0 atbildēt

mīnuss gāzei nežēlīgi smird gan saloons gan arī aiz mašīnas

2 1 atbildēt

Mhm varēji vēl atrast kko par ābolu sulas koncentrātu, kuru izmanto daži Lielbritānijas iedzīvotāju kā ikdienas degvielu savām mašīnām.!

0 0 atbildēt

Es ar savu veco mersi  uz izlietotu motorelļu braucu. Mīnuss tāds ka katru otro nedēļu jāmaina filtrs un aukstu nevar pielaist ( respektīvi ziemā neiet) pluss  -  braukt par baltu velti. Un vēl pirms liet tās šausmas bākā, labāk izfiltrēt.

0 0 atbildēt

- ūdeņraža uzpildes stacijai , ja uzsprāgst , tad nolīdzina visu normālā radiusā. 

0 0 atbildēt

ir jau labi, tikai tā gāze ar sāks beigtiesemotion

0 6 atbildēt