local-stats-pixel fb-conv-api

125cc Deltas projekts15

264 0

Tātad 15. augustā paķēru deltu pa 50 euro. Delta bija galīgi sliktā stāvoklī. Dažas detaļas bija krāsotas ar otiņu un vēl viskautkas. Pats motors arī bija uz miršanas robežas. Knapi vilka, nenormāli ātri uzkarsa. Bet man kādu laiku jau bija padomā kādu deltiņu smuki uzcelt. Tā nu tika sakombinēts atv125cc kvadracikls un delta.

264 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Ticu ka tev ir krutakā delta Latvijā!:d Iedarbinat ar pūlti, jobtvai!:d
23 0 atbildēt

Un man likās, ka tas par pulti un signalizāciju bija joks.  emotion 

16 0 atbildēt

Labs !  emotion  emotion 

14 0 atbildēt

Ja oriģinālais aizmugurējais rats spieķi neturēs.Bija kas līdzīgs ar 3 ātruma minskas motoru,ik pārdienas dabūju metināt rāmi un mainīt spieķus.

8 0 atbildēt

 emotion  man pašam ir RĪGA 11  emotion 

6 0 atbildēt

Nice, nice emotion

6 0 atbildēt

Labs.Man patīk.

4 0 atbildēt

Man deltai nebija ne signalizācijas ne pults ar ko iedarbināt. Man bija deltai tikai priekšā minskas dakša, Panonia riepa, javas bāka, čezetas stūre, iža amīši aizmugurē un deltas motors pārķīlēts līdz riebumam. 

4 0 atbildēt

wow, pa šiko  emotion 

1 0 atbildēt

Cool  emotion 

1 0 atbildēt
pa pirmo emotion
0 0 atbildēt

Čali..drīz būs pagājuši 2 mēneši kopš projekta beigām, nekas vēl nav lūzis. Un nesaprotu kur redzi, ka slikta krāsas kvalitāte. ja domā 5. bildē to hu*ņu uz bākas, tad varu pateikt-tā bāka bija vecā, viņa bija salocīta, tpc izskatās ka pasūdīgi krāsots. Pēctam jau uzliku normālu bāku. Nu un čist varu pateikt ka ar krāsojumu viss čotka emotion  emotion 

0 2 atbildēt