local-stats-pixel fb-conv-api

Visarionieši8

Vai esat iedomājušies kas notiks ja pasaulē vairs nebūs elektrības, rūpniecība apstāsies un nebūs transporta iespejas tādas kādas tās ir tagad? Tad nu, lūk, tālu Sibīrijā atrodas Visariona apsolītā zeme kur cilvēki dzīvo bez tā visa...

24 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

gan jau ka pasham vasarjonim beeninjos ir slepenaa istaba kuraa ir 56 collu led teljuks, maajas kinozaale, sateliits, internets, seshkodolu pc un visas paareejaas eertiibas.

4 0 atbildēt

riktiigi labais raksts ++

2 0 atbildēt

Ja nav elektrība, tad kādēļ tur vajadzīgi elektrības vadi un kā darbojas tas mikrafons? :D

2 0 atbildēt

Es labak nosautos neka dzivotu tada sabiedriba. Bez elektribas un tadam lietam varetu iztikt, bet pa to pielugsanu un tadam lietam ejiet jus visi di*s* emotion

2 0 atbildēt

Es vienreiz lasīju interesantu štelli par sitiem brekšiem !!

  Pie viņiem mēdz apmesties uz dzīvi ļoti meklēti noziedznieki vai banku parādnieki kuru parādsaistības ir vairak neka ar 6 nullēm rakstams skaitlis..!! Un izskaitļot ir ļoti grūti viņus.... :)

  Tikai tur ir nosacījums.. kad iestajies sektā tew wisa sava laicīgā manta ( auto , māja ,zeme , dārglietas utt. ) ir jāziedo VISARIONIM !!

2 0 atbildēt

No bildēs redzētā, paši neuztaisītu dauz ko... sintētiskās drēbes, apavi(rozā gumijnieki), dzelzs jumts (paši dzlzi kaļ?) džeks ar labām pārliecināšanas spējām atradis muļķu baru, kas ziedo viņam savas mantas. VĒSTURE ATKĀRTOJAS!

1 0 atbildēt

Nav gaļas un alko, nav dzīves !

0 0 atbildēt