local-stats-pixel fb-conv-api

Stopēšana29

123 1

labudien jūsmājās!

-pēdējais piegājiens. vairs necilāšu, ka kāds man nesadod pa seju. un vēl arī tāpēc, ka visam jau bija jābūt apkopotam un smuki saliktam smukā mapītē :)-

nupat kā klāt ir maģiskais ZPD nodošanais laiks, kad visi attiecīgā vecuma un izglītības iestāžu audzēkņi pēkšņi sarosās un cītīgi bliež augšā tos jokus, kurus bija paredzēts veidot pēdējo divu gadu garumā, galarezultātā nododot nu TĀDUS ģeniālos garadarbus, ka skolotājiem tā vien pirksti niez paskatīties, vai Atlantā jau kāds tīri nejauši tāds pats nemētājas.

Man, kā reiz, ir tāda pati situācija!

Nu, un tāpēc es te nedaudz iespamošu spokos arī, ja nu tomēr šeit apgrozas kāds jauks un pūkains cilvēks, kurš ļoti vēlētos man, slinkai, bet tomēr labsirdīgai un visadi citādi.....nu, nezinu kādai, bet meitenei izpalīdzēt.

negribam vērt vaļā aptauju? NEKĀDU PROBLĒMU, arī komentāros drīkstat izpausties pēc pilnas programmas, izsakot savu viedokli par stopēšanu no visiem iespējamiem skatupunktiem, strīdoties, kaujoties un nodarbojoties ar brutālu asinsizliešanu, aizstāvot savu vienīgo pareizo patiesību.

nekautrējamies izteikt savu, vecāsmammas, krusttēva, mazās māsas un aizsaulē aizgājušo radinieku viedokļus - visi ir svarīgi! :)

tātad aptauja ->

(šite bij links uz aptauju, kura IR PILNA, PALDIESIŅŠ, lasiet tālāk)

vai

(lalalala)

vai

http://www.visidati.lv/aptauja/473627765/">www.visidati.lv/aptauja/473627765/

(naivā cerībā, ka respondentu limits varētu pārsniegt bezmaksas atļautos, izveidoju otru tādu pašu)

(cerība piepildījās, lūdzu - trešā. vairāk gan nedošu. varbūt.)

paldiesiņš, mazie, pūkainie cilvēciņi ^_____^

123 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Nu, mans viedoklis ir - ne jau katrs autovadītājs ir ļauns izvarotājs. Ir dzirdēti daudzi stāsti par stopošanu, ka iepazīstas ar jauniem cilvēkiem. Bet es arī nesaku, ka tas ir ļoti droši.

Labāk sakrāt naudu un braukt drošībā xD

7 0 atbildēt

prātā nāk uzrezi anekdote: vīrietis prasa sievietei (kura štopē) vai nav bails kad izvaros? - Sieviete atbild: labāk 15 centimetri starp kājām, ne kā 15km ar kājām.  emotion Bet jā pats arī neštopēju ja esmu viens pats, kautkā bails.

7 0 atbildēt

Lai veicas ar zpd :)

4 0 atbildēt

oi ku daudz nav dzīvē stopēts... kad skolā mācijos, labāk stāvēju 2h ceļa malā, nevis maxaju 40 kapeikas, lai tiktu mājās pa min 20 :D Vsp stopēt ir forshi, ar 2 cilvēkiem jau 5to gadu esu labos draugos, a ipezināmies tieši stopējot :D Beztam, labāk tā, svaigā gaisā, neka sezot mājas pie kastes... :D

3 0 atbildēt

Mani tā pirmā bilde fascinē emotion

Nesaprotu par ko tas čalis domāja....Stāv ar izstieptu cirvi ceļa mala un gaida, ka viņu kāds paņems emotion

4 1 atbildēt

prieks palīdzēt!

2 0 atbildēt

Ejam stopet! emotion

2 0 atbildēt

Aptauju aizpildīju, ceru, ka noderēs. Veiksmi ar ZPD izstrādi un aizstāvēšanu :)

2 0 atbildēt

Stopet ir ekstremi

2 0 atbildēt

Daudz stopēju. Patīk tā pārvietoties. Brīvības sajūta un ceļojot varu izkāpt, kur vien vēlos. Parasti gan viena nestopēju, divatā tomēr drošāk. 

1 0 atbildēt

Nju es pati arī nereti Braucu ar stopiem.. Tīri tā neko. Ja nu kādreiz braucat ar stopiem tad labāk ar kādu kopā. Drošāk.

Jā, ne visi ir izvarotaji un maniaki, dažreiz pat gadās ka kāds jauks autovadītājs tevi aizved līdz pat tev nepieciešamajai vietai, kaut arī viņam nemaz nav pa ceļam. Un man liekas ka biežaāk sopotājus ņem vīrieši. :)

1 0 atbildēt

Neatzīstu stopēšanu, ar cilvēkiem ir kā ar bitēm- it īpaši ar tiem kurus absolūti nepazīsti. Pie tam- manā skatījumā stopēšana ir pēdējā lieta ko es darītu lai tiktu tur kur man pēc idejas būtu jātiek bet es vēl kādu iemeslu dēļ neesmu ticis.

2 1 atbildēt

stopēt ir forši :)

pagājušajā vasarā aizštopoju līdz Slovākijai un šovasar mēģināšu tikt uz Itāliju

0 0 atbildēt

Veiksmi :)

0 0 atbildēt

Veiksmi! Aizpildīju.

0 0 atbildēt

Aizpildīju :)

Ir gadījies arī čigāniņu paņemt, uz Limbažiem braucot, nu neko, cilvēks priecīgs bija ka aizvedām, pat gribēja maksāt, bet nu es uzskatu ka nav zolīdi no stopētāja vēl naudu prasīt, un ja grib dot, neņemu :)

0 0 atbildēt

aizpildīju, veiksmi tev

0 0 atbildēt

nu agrak visu laiku stopeju ,bet bisk jau bail bija, jo bija sanacis kad vaditajs ir pali,bet paldies dievam pie izvarotajiem neesmu ticicis:D

0 0 atbildēt

Par stopeeshanu nebaidos, jo vienmeer shoferiishi ir paziistami, jo reaali sveshinieki manaa galaa nebraukaa.. :D (nekad neesmu domaajusi par stopeeshanu starp lielpilseetaam) Parasti stopeeju no sava ciema liidz Daugavpils shosejai :D 

aa un aptauju aizpildiju, nu cerams aizgaaja. :D

0 0 atbildēt

kad ara nav -20 vai nelist lietus talakus cela gabalus parvietojos ar stopiem. gadijies ir visadi...vel esu dzivs. vienreiz gan apzaga

0 0 atbildēt