local-stats-pixel fb-conv-api

Skaitīties vai neskaitīties?5

59 8

Joks būs zemāk, vispirms izglītojamies.

Skaitāmies? No šodienas skaitāmies Internetā (bet, ja gribam ciemiņus - vēl neskaitāmies), to gan jau jūs (vai jūsu mammi un tēti) zinājāt.
Bet zinājāt, ka pirmā tautas skaitīšana, kas aptvēra visu Latvijas teritoriju, notika 1897. gadā? Tagad zināsiet. Tas no skaitāmlapas, un tur, starp citu, ir vēl visādu interesantu joku, piemēram. varat nobalsot par ausij tīkamāko tautas skaitīšanas dziesmu. Man gan neviena no piedāvātajām pie sirds īsti negāja, bet katram savs. Tas tā.

Par ko joks?

Joks tāds..

Citēju,

"Es aicinu cilveekus neielaist tautas skaitiitājus maajās, kaa arī internetaa nepildīt anketas.
Tas varētu būt lielisks veids kā protestēt
pret valdības kriminālajām darbībam pret Latviešu tautu , jo mēs nēesam spējigi vienoties kopiigaaa protestā pret šīm labi
zināmajām cūcībām."
(Autors: 卍Forš☆is Jānis卐 un 卍iek☆roj☆m☆is Galvāns卐 , nu vismaz tāds ir dotais vārds zināmā draudzīgā portālā. Pieņemu, ka pase nav tik zvaigžņota, bet kas zin)

Hā, ļaunie tautas skaitītāji! Noprotestēsim, jūs, maitas tādi, lai neviens nezinātu, ka te nav vis n mutes, bet gan 3n. Kas zin, kriminālie tautas pāridarītāji varbūt iedalīs ne(pie)skaitītajiem protestētājiem vairāk labumu!

Kuram gan būtu vajadzība zināt, ar cik pensionāru, bērnu, darbspējīgo jārēķinās, sadalot kaut kādu tur budžetu? Kāda starpība, cik procentu latviešu, cik kādu cittautiešu, cik ir aizbraukuši, cik ir laukos, cik pilsētās? Un vai vispār ir kaut mazākā nozīme, kāds ir šo datu sadalījums pa novadiem, pagastiem? Neinteresē, nevajag veidot nekādus plānus, kur nu vēl attīstības, kuros šie dati vajadzīgi, jo tieši tad visiem dzīve kļūs rožaina kā bērna dupsis un apkārt skraidīs pūkaini poniji, kas čurās varavīksnes.

Un pilnīgi mazsvarīgs un neinteresants ir tas, ka tad, ja tautas skaitīšanu neveiksim vai tā neizdosies, valstij no nodokļu maksātāju kabatas jāmaksā sods ar sešām nullēm.

Ak, loģika, kur tu rodies? emotion

59 8 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Kurš tad klausīs tādu, kam pie vārda un uzvārda pielikts nacistu simbols! 

5 0 atbildēt

Nu vismaz viņš ir no darītājiem, nevis tā saucamajiem bļāvējiem. Tikai aizšāvis greizi ar to darīšanu šoreiz. ;D

1 0 atbildēt

par pirmo tautas skaitīšanu talajā 1897gadā zinu-tā ļoti atviegloja manu talu talo radu meklēšanu - atradu praktiski uzreiz , ļoti interesanti bija palasīt ko tur vel atzīmēj

1 0 atbildēt

Pūkaini poniji kas čurās varavīksnes .. emotion

1 0 atbildēt