local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete izmet savus bērnus pa 15.stāva logu.10

Svētdien Krievijas Galvaspilsētas Maskavas apgabala pilsētā Dolgoprudnijā notikusi traģēdija, proti, kāda sieviete Vārdā Gaļina Ribakova izmetusi savus četrus un septiņus gadus vecos bērnus pa 15 stāva logu. Abi bērni notikuma vietā gājuši bojā, pirms mediķu ierašanās traģēdijas vietā.

Liecinieki ziņo, ka redzot notikušo izskrējuši laukā un šokēti konstatējuši, ka mājas priekšā gulējuši pa logu izmestie bērni, tajā paša laikā no daudzdzīvokļu mājas iznākusi Ribakova, kura uz jautājumu, vai tie ir viņas bērni atbildējusi apstiprinoši, piebilzdama "Es tos izmetu".

Kā stāsta kāda cita traģiskā notikuma lieciniece Tatjana Gumaniova, ka atradusies savā dzīvoklī tajā pašā daudzdzīvokļu ēkā, kad pēkšņi dzirdējusi skaļu troksni, par ko no sākuma nav likusies zinis, jo domājusi, ka kāds bērns varbūt vienkārši paklupis un pakritis, taču pēc tam šī lieciniece dzirdējusi vēl vienu skaļu troksni, kas piesaistījis viņas uzmanību.

Policija Ribakovu arestēja tur pat mājas priekšā, Ribakova gan neilgi centās pretoties, taču pēc tam padevās policistiem.

Nopratināšanas laikā sieviete atzinusies notikušajā un teikusi, ka bērni viņai bijuši apnikuši, tādēļ viņa nolēmusi tikt no tiem vaļā. Nopratināšanas laikā sievete izturējusies mierīgi, apgalvojusi ka viņa nevienam nav vajadzīga, kā arī, ka viņas bērni tagad ir eņģeļi paradīzē.

Krievijas mēdiji ziņo, ka iespējamais traģēdijas iemesls ir sievetes aizdomas par to, ka vīrs viņu krāpis. Avoti zizņo, ka sievietes vīrs atrodas darba komandējuma braucienā.

Sieviete jau iepriekš - pirms kāzām mēģinājusi izdarīt pašnāvību, saprotams, ka pēc šiem notikumiem tiks pārbaudīta sievietes garīgā veselība.

Šī ģimene pārcēlusies uz Maskavu no Volgogradas pilsētas pirms dažiem gadiem, un tika raksturota pozitīvi, tomēr aizdomās turēta plānojusi drīz šķirt savu laulību.

Policija ziņo, ka Ribakova ar ģimeni dzīvojusi jaunā daudzdzīvokļu mājā, taču dzīvokļa apskates laikā policisti konstatējuši, ka dzīvoklim ir kailas, neizkrāsotas sienas, bez tapetēm, pa dzīvokli esot bijušas izmētātas drēbes un rotaļlietas.

Notikumu tālāko gaitu rādīs izmeklēšana, taču ļoti iespējams, ka Gaļina Ribakova turpinās savu dzīvi cietumā.


68 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

un tagad labo tekstu.

tu nekad neparlasi tekstu kad uzraksti.?

7 1 atbildēt

Ārprāts, kā tā var izdarīt emotion

4 0 atbildēt

stulbā mātīte!

2 0 atbildēt

tādas vaig karcerī bāztemotion

1 0 atbildēt

omg omg, kas gan notiek shaja pasauleee.

1 0 atbildēt

Pirms ļauj veidot ģimeni vajag pārbaudīt garīgo veselību, vai māte būs spējīga rūpēties par bērniem.

2 1 atbildēt

Kaut kādas šausmas...

0 0 atbildēt

Nu nevajag jau no tvneta norakstīt emotion

Liels,liels mīnuss tev!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt