local-stats-pixel fb-conv-api

Sieva aizlaidās? Atriebies ar kleitu!36

723 12

Jaunākais brālis Kolins bija apņēmības pilns palīdzēt savam sagrautajam brālim Kevinam atrisināt šo āķīgo jautājumu, kuru viņi visi kopā uzstādīja- ko iesākt ar līgavas kleitu, kuru bija atstājusi kurvīša devēja? Veči uztaisīja kārtīgu prāta vētru, izvēloties pašus ekstravagantākos risinājumus šai problēmai. Sākumā bija izdomājuši kleitu sagriezt pa daļām, bet vēlreiz cītīgāk apdomājot, nolēma to atstāt vienā gabalā. "Zinot, cik bēdīga ir šķiršanās statistika visā pasaulē, nolēmu uztaisīt dažas bildes un ievietot tās internetā." Pēc 12 gadus ilgas laulības dzīves, viņa sieva pēkšņi paziņoja, ka savu vīru ienīstot un šķiroties, savāca visas drēbes un vienā mirklī jau bija prom. Vienīgo ko atstāja Kevinam bija kaste ar kāzu kleitu, un tieši tā atgrieza Kevinu normālā dzīvē.
Kevins ar brāli nopirka domēnu un sāka tajā lādēt savas unikālās bildes un aprakstus. Pa 20 dienām apmeklētāju skaits sasniedza 400 000 apmeklētāju.Tagad Kevinam ir tūkstošiem draugu no visas pasaules, kuri palīdzējuši viņam un otrādi. Pats Kevins paspējis jau pabūt teleprogrammās un kļūt par varoni žurnālos.
Hmm..jūs domājat, ko nez ex mīļotā par šo visu saka? Iesākumā viņa brīvprātīgi gāja uz telešoviem un stāstīja, ka viņa savam bijušajam vīram vēlot to labāko, vienkārši cilvēks nezinot, kur savu negāciju izlikt, bet uzzinot, ka bijušais vīrs kautkad nākotnē taisās izdot grāmatu par abu laulību, bijusī nu vairs nemaz tik labvēlīga neizrādījās un pieprasīja Kevinam pātraukt visu šo teijātri. A ko domājies? Asins garša uz mēles sajusta, vīrs asiņainiem zobiem turpina savu uzvaras gājienu:" Es vēl nedaudz paturpināšu savu projektu par viņu, uzrakstīšu grāmatu un saitu pārdošu kādam cilvēkam, kurš ir pārdzīvojis tik par grūtu šķiršanos ar sievu kā es." tā Kevins.
Tā lūk, dažas bildes no Kevina projekta.

723 12 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

atbildot uz Spiitniece komentāru " Ak, nabadziņš   Tā nu ir ar Jums ... " Kulakā sist- tas ir tikai normāli! Un pat tie, kuri ir precēti vai ar draudzeni, kulakā sit. Nav tā, ka to dara tikai šķirteņi vai vientuļi vīrieši. Ak, cik tev gadu, meitenīt??? Vai tad tu masturbē tikai tad, kad tev nav puiša?

Par to čali un viņa bēdām(priekiem)- attiecības jau ir tāda slidena lieta, tās var pārtrūkt. Var izgaist mīlestība. Tā notiek. Es nevainoju ne sievu, kura pēkšņi pārstāja mīlēt(kaut gan, varbūt ir cits iemesls), ne vīru, kurš šādi rīkojas. Bildes labas, rakstam pluss!

51 0 atbildēt

Te daži kas viņu nosoda, laikam, 100 % nekad nav izjutuši ne mīlestību, ne to kā ir tad, ja to pazaudē, un ja saka, ka tomēr zin un tāpat viņu nosoda, tad, acīm redzot, tā viņu mīlestība nav bijusi nekas tāds, ko nevarētu izārstēt intīma divvientulība ar savu draudzeni - labo roku.

Ja viņa viņu ļoti sāpināja, tad labāk tam visam ir tikt pāri ātri un nedaudz izārdīties ar šādām izdarībām, nekā nodzert bēdas vai arī sēdēt tumšā stūrī, ar slapjām acīm blenzt tukšumā un šūpoties.

Nu tas ir viens, otrs - viņš tiešām ir psihs

12 1 atbildēt

Debīls vecis!! emotion Man visvairāk cepī tas, ka viņš to kleitu ir bāzis bākas atverē, suņa mīzeļi slaucīti, un noteikti arī dirsa slaucīta!! Bet viņš ar to pašu vēl tīra zobus un traukus slauka!! emotion LAŠARA

34 24 atbildēt

atbildot uz Spiitniece komentāru " tā jau tas ir....... un Jūs bez tās kājstarpī... " kajstarpite nenodrosina nekadus dzivibai svarigus procesus, bez vinas ljoti labi var :) ... bet ar vinu ir vel labak un sensenos laikos vechiem nemaz nebija jaludzas vai japishas lai to iegutu, sieva bija sieva un viss, tagad ir ta ka sieviete redz ir arkartigi vienlidziga butne un kajstarpe vinai ir kluvusi par dargumu ar kuru var vadit pasauli...

8 1 atbildēt

Multifunkcijonāls Rīks. Drīz redzēsiet TopShop reklāmās. emotion

5 0 atbildēt

Var redzēt, ka čalim smērē :D

2 0 atbildēt

Kas ir ko, vecis nevar pārdzīvot kurvīti? :D

6 4 atbildēt

Kolinam jau forši..droši vien brāļa sieva aizskrēja pie viņa.

2 0 atbildēt

SHUT UP, And take my monay :D

2 0 atbildēt

Nu i pareizi darīja :D

2 0 atbildēt

Papriekšu kleitu dod sunim piemīst un tad ar to tīra zobus.. :D

2 0 atbildēt

un ja visi šitā izdarītos, tad pasaulē būtu par pāris milijoniem nelaimīgu šķirteņu vairāk

2 0 atbildēt

atbildot uz Spiitniece komentāru " Ak, nabadziņš   Tā nu ir ar Jums ... " ta jau tas notiek, ja virieti kontrolet spejat tikai ar kajstarpi...

1 0 atbildēt

atbildot uz tas komentāru " nevar zināt kāpēc tā sieva aizlaidās! varbūt ... " ta kaada starpiiba? dzeks atrada teicamu veidu kaa uzlabot savu gariigo un pie viena nopelniit normaalu naudas kaudzi

2 1 atbildēt

bijis daudzreiz

1 0 atbildēt

a kas zin varbūt viņš arī ir kkāds nenormālais un sieva tikai normāli izdarījusi, aizejot.

1 0 atbildēt

Labs veids, kā tikt pāri šķiršanās/"atšūšanas" gadījumā - iznīcināt un izņirgāt lietas, kas bija tev tuvasemotion

Bet godīgi sakot - patiešām palīdz. Un nav galvenais - vai tā ir kleita vai kedasemotion

0 0 atbildēt

vinu vairs neviena nepreces duraks

2 2 atbildēt

un kas būs, kad kleita beigsies emotion viņa dzīvei pazudīs jēga! emotion

0 0 atbildēt

Baigi labák sajutás?

0 0 atbildēt