local-stats-pixel fb-conv-api

Seksa partneru rekords..19

112 1

25 gadus vecā angliete uzstādīja seksa partneru skaita rekordu.

Angliete Nikkija Li (Nikki Lee) paziņoja, ka savos 25 gados viņai ir bijušas seksuālas attiecības ar vairāk kā 5 tūkstošiem vīriešu. Kā stāsta sieviete, viņa no 16 gadu vecuma raksta dienasgrāmatu, kurā viņa pieraksta katra seksa partnera vārdu un sīkumus par paša seksa procesu. Kā ziņo Daily Mail, sieviete izmanto jebkādu izdevību, lai nodarbotos ar seksu: diskotēkas, kinoteātrus, parkus, pludmales.

Viņa aizgāja no bērnu nama, kad viņai bija 18 gadu. Tajā vecumā viņas dienasgrāmatā bija jau 800 ieraksti par seksa partneriem. Kad sievietei palika 21, viņa bija pārgulējusi jau ar 2289 partneriem.

Sanāk, ka no 16 gadu vecuma sieviete vidēji pārguļ katru dienu ar jaunu partneri. Angliete stāsta, ka viņa nekad neizvēlas seksam vienu un to pašu vīrieti vairāk kā vienu reizi. Viņa atzīstas, ka šāda veida sekss kļuvis viņai par „narkotiku”, no kura viņa vairs nespēj atteikties.

„Daži no maniem seksa partneriem apgalvo, ka man ir atkarība no seksa. Taču pat ja tā ir taisnība, man patīk šādi dzīvot, un es nevēlos ārstēties”, paziņoja Li.

„Kad es nodarbojos ar seksu pirmo reizi, es sapratu, ka tā ir tā lieta, kas man ļoti labi padodas. Pēc dažām nedēļām es sāku rakstīt dienasgrāmatu. Es lepojos ar sevi un ar savu partneru skaitu. Es baidījos tikai par to, ka es varētu aizmirst, ja nepierakstītu visu. Katrs partneris, ar kuru es esmu pārgulējusi, ir dzīvs pierādījums tam, ka es esmu seksīgāka par citām sievietēm”, uzskata Li.

„Ja vīrietis seksa laikā labi sevi parādīja, es viņa vārdam pretī zīmēju zvaigznīti”, stāsta sieviete.

Tagad, lai atrastu jaunus seksa partnerus Li brauc ārpus savas pilsētas, jo tajā vairs nav palicis neviens nepazīstams vīrietis. No seksa brīvajā laikā sieviete strādā skaistumkopšanas salonā un piestrādā par modeli.

Sieviete apgalvo, ka viņa lieto kontracepcijas tabletes un prezervatīvus, un katru otro nedēļu apmeklē arstu.

Seksa un attiecību eksperte daktere Pema Spūra saka: „Tehniski tas ir iespējams, taču emocionāli šāds dzīves veids ir ļoti bīstams. Visu savu jūtu atdalīšana un gulēšana ar svešiniekiem var novest līdz smagai psiholoģiskai traumai”.


Zemāk neliels video, kruā varat uzzināt nedaudz vairāk par Nikkiju Li



112 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

foršs pašapliecināšanās veids emotion

11 0 atbildēt

Vēl nedaudz un viņa būs tā izbraukāta, ka sajūta ieejot viņā būs kā braucot pa krējuma bundžu...

9 0 atbildēt

Gan jau dažs labs paspēja pārkrāsoties pa to laiku un piebraukt ostiņā vēlreiz. Tā jau nu viņa dabūs arī ar invalīdiem un čigāniem kniebties.

5 0 atbildēt

Ta lai jau gulj ar ko grib bet vinjai lkm biku jumts shkibs :/ Uztraucas lai tik neaizmirstu katru sexa reizi un tada veida pashapliecinas... Saprastu ja vinjai vnk gribetu kniebties visu laiku bet shitadi sikumi, tas jau ir vnk weird.

4 0 atbildēt

9*365=3280...tātad viņai vajadzēja vismaz ar 2 dienā! Drīzāk viņa skaitīt nemāk

4 0 atbildēt

es vareetu buut 5001 xD

3 0 atbildēt

forša čiksa :D lol

3 0 atbildēt

Viņai `tā` vieta ir vēl jūtīga?emotion

1 0 atbildēt

traki nolietota sieviete emotion

1 0 atbildēt

bļe.lai iet bordelī strādaa! Un vēl piķītis būs! Nevelti ir teiciens,ka cilvēks ir laimīgs,ja strādā darbu,ko mīl un labi saņam naudu!

1 0 atbildēt

OmFg

0 0 atbildēt

neslikti :D

0 0 atbildēt

Man prieks ka es neesmu viņas tēvs... Tā sajūta, ka tavu meitu katru dienu fukā cits čalis visos caurumos noteikti nav no labākajām...

0 0 atbildēt

Drošvien iznēsāta ne pa jokam. :D

0 0 atbildēt

katrs partneris, ar ko viņa ir pārgulējusi, ir pierādījums,ka viņa ir lielāka padauza nekā citas sievietes. 

0 0 atbildēt

video izņemts  no youtube emotion

0 0 atbildēt