local-stats-pixel fb-conv-api

Saules sistēmā jauna planēta18

278 2

Zinātnieki, iespējams, atklājuši jaunu planētu Saules sistēmā. Jā, tas nav joks vai arī kāda konspirācija saistībā ar Nibiru. Patiešām tepat mūsu sistēmā ļoti iespējams riņķo tā saucamā 10. planēta, kas pieminēta vairākās senajās kultūrās. Kāpēc neviens par to nezināja iepriekš? Sazvērestību teoriju piekritēji teiks - zināja, taču slēpa līdz brīdim, kad saprata, ka amatieru astronomi arī pēc kāda laika ieraudzīs šo planētu (gadījumā, ja tās orbīta ir elpitiska un tā tuvojas Zemei). Citi atkal uzskatīs, ka atklāt to iepriekš nevarēja, jo tās orbīta ir ļooooooti liela - apmēram ar 1000 reižu lielāku diametru nekā mūsu planētai - apmēram 1 gaismas gada attālumā no Saules - Orta mākonī.

278 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

lai tur rinķo da jebkas. mani vairāk uztrauc kartupeļi (nevaru izdomāt - cept vai vārīt)

23 0 atbildēt

Ceru,ka drīz varēs uzzināt ko vairāk par šo planētu

Man patika raksts emotion

13 1 atbildēt

"iespējams, atklājuši jaunu planētu"...

no raksta sapratu, ka neko nav atklājuši, tikai pieļauj domu, ka tāda verētu eksistēt...

11 0 atbildēt

"Iespējams" atklājuši? Ticēšu tad, kad to apstiprinās NASA. Neesmu īpaši skeptisks saistībā ar šīm lietām, bet tas Niburū liekas pārāk nereāli. Zinātnieki var atklāt un izpētīt debesu ķermeņus nenormālā attālumā, bet vienlaikus nav atraduši kaut ko tik nenormāli lielu mūsu pašu Saules sistēmā. Otrkārt jau kas tā par orbītu, kā var reāli būt tik nenormāli izstiepta.

8 0 atbildēt

Es gribētu redzēt tos citplanētiešus.

EDIT: Un cik tad liela ir tā viņu orbīta?

2 0 atbildēt

Viņi spēj atklāt milzīgos attālumos jaunas galaktikas, zvaigznes un planētas tajās, bet nespēj pamanīt ko tik tuvu :D

Man kā neticās :P

2 0 atbildēt

taads gimarojs. tiko tu padariiji vairaakus simtus cilveekus par vienu planeetu stulbaakus.

1 0 atbildēt

Izskatās, ka esi gudrāks par zinātniekiem - piemēram Danielu Vitemaieru, kuram ir doktora grāds. Nav tur nekāda apsolūtā nulle, jo tik lielām planētām ir saglabājies pietiekoši daudz sava siltuma, kas izzūd tikai miljardiem gadu laikā.

1 0 atbildēt

Pēc manām domām - Pilnīgas muļķības.

0 0 atbildēt

emotion pilnīgi pievienojos

0 0 atbildēt

dā kāda atšķirība kas tur riņķo mani vispār atzīmes lat val kontroldarbā uztrauc.

0 0 atbildēt

Tas, ka Saules sistēmā varētu būt vēl viens liels debess ķermenis, zinātnieki izskaitļojuši jau sen. Pēc skaitļojumiem sanāca, ka tā teorētiskā "planēta", kuru, šķiet, nosaukuši par Prozerpīnu vai vienkārši tā apzīmē, atrodas aiz Plutona un ir par to izmēros mazāka. Ņ*t vērā, ka "Plutons nav planēta", tad jau arī viss pārējais izmēros necilais nebūs planētas.

0 0 atbildēt

Uz zemes ir atomi a varbūt viņiem ir kaut kas cits?..

0 0 atbildēt

Ta bumba ir tik apala taka mana pakala emotion emotion

0 1 atbildēt

Raksts labs..un taisniiba parto ka loti daudzkas tiek noklseets uz pasaules..iedomajaties jau pirms aptuveni 50 gadiem izgudrotaaji vareeja uztureet dziiviibu suna vai kakja galvai,tas noziimee ka arii cilveekam tas ir iespeejams.rodas jautaajums vai cilveeks varbuut nemirstiigs?iedomajaties ja buutu cilveeks nemirstiigs kas notiktu ar pasauli,parabdziivotiiba,globalaa sasilsana un kirdik visam.un mees veel nezinam kas pa tiesaam notiek debesiis,varbuut obama ar medvedjevu dzer snabi ar citplaneetiesiem :D tas taa joks..

2 3 atbildēt