local-stats-pixel fb-conv-api

Rockhopper Publiska Atvainošanās333

317 243

Sveiki! Šeit jūs traucē Rockhoppers. Man patreiz jums ir daudz ko teikt, un tāpēc es centīšos visu paskaidrot! Svētdienas rīts man bija vienkārši drausmīgs. Es pamodos no rīta ar domu, ka varēšu lasīt jūsu jaukos komentārus, jo naktī es publicēju savu jaunāko rakstu. Taču atverot spokus manā acu priekšā bija drausmīgs skats! Ieraudziju savu fotogrāfiju un uzrakstu ka esmu noziedzieks. Man palika ļoti slikti. Pēc tam pamaniju to, ka man ir liegta pieeja Spoki.lv Tad es sapratu to, ka man vairs nav jēgas dzīvot. Es nezināju ko iesākt, jo jūs visi esat mani vienīgie draugi. Tikai jūs spējat novērtēt manu eksistenci. Man ir tik patīkami saņemt no jums visas šīs jaukās vēstules un komentārus.


Zinu, ka jūs esat dusmīgi par to, ka es jūs krāpu ar botņikiem, bet es varu paskaidrot. Man nebija svarīgi cepumi, un es viņus neizmantoju lai kādam saliktu mīnusus! Es tikai liku saviem rakstiem plusus lai jūs varētu redzēt šos manus ģeniālos šedevrus, tāpēc ka ir bijuši gadijumi, ka pēc raksta ielikšanas parādās vēl daudzu citu autoru darbi, un mans darbs novirzās uz nākošo lapaspusi. Es tikai vēlējos lai jums būtu vieglāk atrast manus rakstus! Lai jums nebūtu jālieto meklēšanas poga! Lai obligāti nebūtu jāiet manā profilā lai to redzētu. Es izdariju tikai tā lai jums būtu vieglāk, vienkārši uzspiežot pogu „labākie raksti” un jūs jau augšgalā redzētu manu rakstu!


Protams pats es zinu, ka šāda rīcība ir negodīgā, bet es tikai vēlējos darīt tā lai jums būtu jaukāk. Tā lai jums būtu interesanti paskatīties uz mani. Rakstu ievietošana par pingvīniem spokos bija pats labākais notikums manā dzīvē! Spoki.lv ir vienīgā vieta uz pasaules kur es varu eksistēt! Mana dzīve bez spokiem ir tāda pati kā pingvīnam bez sniega. Ceru ka jūs man piedosiet! Ja nē, tad vienkārši dzīvot man vairs nav jēgas, un es dzīvošu ar cerību, ka mani rīt notrieks mašīna. Iespējams arī bez manis spokos notiks dzīvība un katram būs ko teikt, bet ja es pazudīšu no spokiem, tad es pazudīšu pavisam! :(
Bet ja tomēr jūs dosiet man iespēju, es palikšu 99 reizes labāks un iespējams nākotnē Latvijai jau piederēs pingvīnu parks kur cilvēki varēs nākt un apskatīt šos brīnumainos dzīvnieciņus!

P.S. Gribēju jums pateikt vēl to, ka ar botņikiem viss ir cauri. Viņu vairs nav un nekad arī vairs nebūs. Es viņus iznīcināju, jo pie visa es vainoju viņus.

PIELIKUMS – Rockhoppera reakcija par  svētdienas rīta notiekošo.

P.S. Lūdzu nobalso aptaujā, ko tu par to visu domā!

P.P.S. Raksts par viņa noziegumu.



317 243 333 Ziņot!
Ieteikt: 000

Citi šī autora raksti

Spoki.lv logo
Spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 333

0/2000

Šī atvainošanās ir viena vienīga ņirgāšanās! Kā to var neredzēt!

23 0 atbildēt

1. get a life!

2. ja tu gribēji lai tavu rakstu redz visi tad tu vari izmantot veikalā tādu lietu kā pacelt rakstu, tas maksā tikai 100 cepumi.

3. un tas tavs pēdjējais raksts patika tikai taviem feikiem, neredzēji ka visi liek - un komentāros raksta ka sviests u.tt?

18 0 atbildēt

atbildot uz gurkjis komentāru " Lai jau ņemās...tautai cirks par velti. " Es šodien vnk gar zemi!emotion

17 0 atbildēt

Tev čalīt tad ir nopietna depresija, ja jau spoki ir visa tava dzīve. Ej apmeklē ģimenes ārstu, lai izraksta antidepresantus. Maini savā dzīvē kko kardināli. Spoki, vecīt, nav nekāda dzīve. Te ir tikai izklaides. Bet izklaides ir tikai VIENA NO dzīves sastāvdaļām.

Tev vnk vajag sabiedrību, kas tevi saprot un respektē. Te tādas nebūs! Ej ar mieru, es tev piedodu, jo man tu nekā patiesībā neesi neko nodarījis :/

17 0 atbildēt

Spoki ir tava dzīves jēga... Tas bija nopietni domāts?

15 0 atbildēt

Piedod, atvaino, bet man šis viss liekas ultra super nožēlojami. Es paliku ar muti valā lasot 100x to kad tu bez spokiem nevari dzīvot utt. Kas tu kāds dal^^jobs no amerikas kurš bez neta dzīvi citu nezin?

Un ja noteikumos teikts kad nevar-tad nevar un ir jāsaņem sods. [Ultra super drausmīgs piemērs seko] Piemēram, kādu pedofīlu apsūdz, un viņš šādi attaisnotos kad bez tā nevar dzīvot, wnk citas dzīves nav kā drzt.jaunus ******....

 

Es saku, par šo vēl varētu piespriest + sodu, jo vienkārši drausmīga atruna "lai redzētu tavuus rakstus starp labākajiem", akdievs!......

16 1 atbildēt

taada ritiiga luuzera greeksuudze :D :D :D

15 0 atbildēt

Spoki ir visa mana dzīve, uzdāviniet, lūdzu, man 10.000 cepumus, citādi manai dzīvei vairs nav jēgas. Nu lūdzu, kas jums grūti? (histēriski raud)

14 0 atbildēt
epg avatarsepg

zūdi miglā! :))

14 0 atbildēt

Ziedosim  gumijas lellei, lai tiek kliedēta vientulība, un tieksme pēc botņikiem.

13 0 atbildēt

Es, es, mani, man, manus, es, mani...

dirst.

12 0 atbildēt

Ej raudi citur. Tu vairs neesi spoks!

11 0 atbildēt

atvainojies esi tagad ej pakaries!!!

paskatijos tavus rakstus kaut kadi sudaini zimeti video kuri nevienam neintrese.

11 0 atbildēt

nezināšana neatbrīvo no atbildības :)

11 0 atbildēt

nez :D neviens jau nelika :D taisit 60 profilus :D

11 0 atbildēt

Nožēlojami! :))

Īsti latvieši neatvainojas...

11 0 atbildēt

KILL IT WITH FIRE

11 0 atbildēt

Lai jau ņemās...tautai cirks par velti.

11 0 atbildēt

I don't care..

11 0 atbildēt

klau, ir taada speeja veikala kas saucaas" pacelt rakstu".. ;]

tad nebuus jaataisa alteri.. :D

btw video tev labs historijs.. ;d

10 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »