local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgā aiztur nepilngadīgus sienu apzīmētājus7

32 4
Otrdien agri no rīta Rīgā Pašvaldības policija aizturēja divus nepilngadīgus, kuri apzīmējuši gājēju tuneļa sienas, informēja Rīgas Pašvaldības policijas sabiedrisko attiecību sekretāre Inese Tīmane.
Pulksten 5:27 Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) Centra rajona pārvaldes dežūrdaļa no RPP Videonovērošanas centra saņēma informāciju, ka 13. janvāra ielas gājēju tunelī divi jaunieši ar krāsu baloniņiem apzīmē tuneļa sienas.
Ierodoties notikuma vietā pulksten 5:35 policijas darbinieki pamanīja no gājēju tuneļa uz Vaļņu ielas iznākam divus jauniešus, kuri atbilda Videonovērošanas centra darbinieku sniegtajam zīmētāju aprakstam. Jaunieši tika aizturēti un nogādāti RPP dežūrdaļā, kur tika noskaidrotas jauniešu personības - 1994.gadā dzimušais Roberts un 1993.gadā dzimušais Matīss. Uz policijas pārvaldi tika izsaukti nepilngadīgo jauniešu vecāki, kuriem tika sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli par vecāku pienākumu nepildīšanu. Informāciju par tuneļa sienu bojāšanas faktu tiks nosūtīta tuneļa apsaimniekošanas darba organizatoriem Rīgas Satiksmes departamentam.
32 4 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
tieshaam... labi vien ir ka kaads šitos garā vājos ķer ārā, savādāk uz tiem visiem skricelējumiem, kas pat nav grafiti vārda cienīgi (huligānisms laikam būtu īstais apzīmējums), pretīgi skatīties. Protams pa retam var redzēt arī kautko labāku, bet tas gadās pietiekami reti.
2 0 atbildēt
nu un kuru tas rausta
1 0 atbildēt
Šitie sīkie kas pūš grafitī lielākā daļa taču neko nejēdz kautkādus ķeburus tik savelk. Tā tiešām nav māksla bet huligānisms!
1 0 atbildēt
Stulbums.... tajā tunelī bija smuki graffiti,bet protams kadam skaudjim jauzziimee kāds daikts vai jauzraksta ''fak''
1 0 atbildēt
šitas šits ir 2gadus vecs
1 0 atbildēt
o jopcik ! :D
1 0 atbildēt
tieshaam... labi vien ir ka kaads kaut ko ziimee, savaadaak no taam peleekajaam, bezkraasainajaam sienaam jau nelabi metas emotion emotion
1 1 atbildēt