local-stats-pixel fb-conv-api

Priecīgus 4. pēdējos Ziemassvētkus2

19 0
Vakardienas rakstā minēju, ka laika gaitā, būs vēl kāds informatīvs raksts par teorijām. Pats negaidīju, ka uzrakstīšu tik drīz. Iesākumā nedaudz pakomentēšu iepriekšējā raksta komentārus.

Kāds no mūsu anonīmajiem draugiem rakstīja: "Neviens nav aizdomājies, ka iespējams dižajiem maijiem vienk ZB`alīja akmenī kalt kalendāru.un viņi apstājās pie 2012?"
Protams, lielākā daļa cilvēku tā arī uzskata. Bet maiju kalendārs sastāv no 5 lieliem cikliem, katrs no tiem vairākus tūkstošus gadu garš. Un kā stāsta 2012. gada piekritēji, tad viņi ir izpētījuši, ka katra iepriekšējā cikla noslēgums ir svinēts ar samērā lielu vērienu. Zemestices, vulkānu izvirdumi, plūdi, aukstums, arī šī cikla beigas solot, ko briesmīgu, bet maiji, ķēmi tādi, redz uztaisīja kalendāru un pēc tam ļāvās eiropiešiem sevi paverdzināt un nogalināt, bet par kalendāru nepateica, ne pušplēstu vārdu. Tagad varam tik lamāt mūsu koloniālos senčus.

Vēl kāds no anonīmajiem rakstīja: "Viena no teorijām ir, ka pirms virākiem tūkstošiem gadu Zemei garām braucošās Nibiru planētas iemītnieki pamanīja cik nožēlojami ļautiņi šeit dzīvo <-----par saadu teikumu vien miinus"
Ja jau uz Nibiru dzīvoja attīstīta civilizācia, kurai pretī nostāda cilvēkus, kuri kā tādi pajoliņi skraida ar milzīgiem kokiem rokās un rij neceptu mamutu gaļu, guļ alās uz akmeņiem un pat runāt īsti nemāk, tad cilvēks, kā attīstītākā planētas radība, izskatās vairāk vai mazāk nožēlojami.

Atbildēšu arī kādam, kas bija spējīgs reģistrēties: "Šitas ir tabu astronomu aprindās! Pilnīgi murgi un izdomājums, mūsdienu pasaka!"
Arī šis, protams, liek aizdoāties, ka ja jau mūsu planētai draud tādas briesmas, tad viņi noteikti, to sen būtu pamanījuši un paziņojuši visiem pasaules ļautiņiem. Tomēr, kā atkal runā 2012. gada atbalstītāji, tad valdības un zinātnieki vienkārši negrib pāragri uztraukt sabiedrību un glābt cilvēkus, tikai tad, kad vrēs optimāli īsā laikā aizvākt visus tieši pirms katastrofas. Vēl citi uzskata, ka tiek gatavoti milzīgi ieroči, lai iznīcinātu šo planētu, un vienkārši, tas notiks tik nemanāmi, ka cilvēkiem nebūs pat jāpaziņo par šādas planētas esamību, kad tā jau būs iznīcināta. Tomēr arī šim apgalvojumam ir pretinieki, kas domā, ka ja jau pirms tūkstošiem gadu Nibiru iedzīvotāji, esot krietni pārāki par cilvēkiem, dāvāja tiem darba rīkus, tad tagad tiem vajadzētu būs vēl krietni spēcīgākiem, un ja sāktos karš starp divām planētām, tas diezin vai beigtos labi.

Pirmā daļa:
http://http://www.spoki.lv/aktuali/Mazak-ka-4-gadi/27003 - stātīts, par cilvēku interesi, par 2012. gadu, kā arī par iespējamo planētas Nibiru atgriešanos.


19 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👌

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt